Lord of the Rings (3'lü Box Set) ( DVD )


TÜM FİLMLERİN EFENDİSİ ŞİMDİ DE 3LÜ BOX SET OLARAK ARŞİVLERE GİRİYOR:
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: YÜZÜK KARDEŞLİĞİ
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: İKİ KULE
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: KRALIN DÖNÜŞÜ

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: YÜZÜK KARDEŞLİĞİ
Altyazı : Türkçe, İngilizce
Bölge : 2
Diğer : İnteraktif Menü, Türkçe ve İngilizce Menü Seçeneği, İki dvd
İzleme Grubu : Herkes
Ses : Türkçe, İngilizce (Dolby Digital EX 5.1 Surround)
Süre : 178 Dk.
Üretici : 2001 Umut Sanat/Newline
Video : 2.35:1

İyiyle kötü arasındaki mücadelenin etik bir anlatımı olan filmde büyük bir sorumluluğu üstlenmek zorunda kalan ve barışçı bir Hobbit olan Frodo Baggins in destansı serüveni işleniyor. Kendisine doğa üstü güce sahip olan Yüzük veriliyor Frodo nun Orta Dünya dan geçerek Mordor topraklarına ulaşması ve yüzüğü, yapıldığı yer olan Hüküm Dağı nın alevlerinde yok etmesi gerekmektedir. Yüzük asırlarca kayıp olarak kalmıştır ve Karanlıklar Efendisi Sauron un zalimliğini kötü niyetini ve tüm yaşama hükmetme arzusunu içinde barındırmaktadır. Yolculuğu sırasında, Frodo ya dokuz üyeden oluşan Yüzük Kardeşliği eşlik etmektedir: İyi bir büyücü ve Frodo nun akıl hocası olan Boz Gandalf (Ian McKellen), Aragorn, Gondor un müstakbel kralı ve asil bir savaşçı olan Aragorn (Yolgezer olarak da bilinir-Viggo Mortensen), Gondor un ateşli askerlerinden Boromir (Sean Bean), balta kullanma ustası olan cüce Gimli (John Rhys-Davies), usta okçu Legolas (Orlando Bloom), ve Hobbitler Samwise Gamgee (Sean Astin), Peregrin Took (Billy Boyd) ve Meriadoc Brandybuck (Dominic Monaghan). Karanlıklar Efendisi Sauron un karanlık savaşçıları Orklar, mağara trolleri ve kötü büyücü Ak Saruman (Christopher Lee) tarafından toplanan Goblin ler tarafından amansızca takip edilen Yüzük Kardeşleri, yüzüğün sınırsız tahrik gücüne direnmek zorundadırlar. Tamamı Yeni Zelanda da çekilen Yüzüklerin Efendisi nin bu bölümü kardeşliğin dağılmasıyla son bulur.


YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: İKİ KULE
Altyazı : Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
Bölge : 2
Diğer : İnteraktif Menü, İnteraktif Menü, Türkçe ve İngilizce Menü Seçeneği, İki dvd
Ses : Türkçe, İngilizce (Dolby Digital EX 5.1 Surround)
Süre : 172 Dk.
Üretici : 2002 Umut Sanat/Newline
Video : 16:9 (Wide Screen), 2:35.1

Kardeşlik dahıldı, ancak Tek Yüzük ü yok etmek amacıyla çıkılan görev devam ediyor. Mordor a giden yolu bulmak için Frodo ve Sam hayatlarını Gollum a emanet etmek zorundalar. Saruman ın ordusu yaklaşırken kardeşliğin hala hayatta olan üyeleri, Orta Dünya nın insanları ve yaratıklarıyla birlikte savaşa hazırlanıyorlar. Yüzük savaşı başladı! iki kule Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü filminin 10 dakikalık özel kamera arkası tanıtım görüntüleri.


YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: KRALIN DÖNÜŞÜ
Altyazı: Türkçe, İngilizce ve Diğer Avrupa Dilleri
Bölge: 2
Video: Geniş Ekran
Diğer: İnteraktif Menü, Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi Özel Fragmanı, Orjinal Sinema Fragmanları ve TV tanıtımları
Ses: Türkçe Dolby Digital EX 5.1 Surround, İngilizce 5.1 Dolby Digital Stereo
Süre: 192 Dk.
Üretici: 2004, Umut Sanat/Newline
İzleme Grubu: PG-13
Ödül: 11 DALDA OSCAR ® ÖDÜLÜ 2003 (En İyi Film-En İyi Yönetmen-En İyi Sanat Yönetmeni-En İyi Kostüm Tasarım-En İyi Görsel Efekt-En İyi Makyaj En İyi Ses-En İyi Orijinal Müzik-En İyi Kurgu-En İyi Şarkı-En İyi Uyarlama Senaryo )

Orta Dünya için verilen son savaş başlar. Frodo ve Sam, Gollum un rehberliğinde, Tek Yüzük ü yok etmek için Hüküm dağı nın ateşine doğru olan tehlikeli yolculuklarına devam ederler. Aragorn ise kendisine kalan mirasa sahip çıkmak için mücade etmektedir. Bir yandan da yüzük taşıyıcısının görevini tamamlanmasına yardım etmek amacıyla, düşmana oranla çok daha az sayıda olan yandaşlarına, Kara Lord Sauron un büyüyen gücüne karşı önderlik eder

ÜRÜN SIFIR PAKETİNDE GÖNDERİLECEKTİR. İLK SİZ AÇIP İZLEYECEKSİNİZ.
BANDROLLÜ ÜRÜNDÜR.

Satışa sunulan tüm ürünler orjinaldir. Korsan,yasal olmayan hiç bir ürünün satışı gerçekleştirilmemektedir. Faturası adınıza kesilip gönderilecektir.

SIFIR - GARANTİLİ
FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR
KARGO ÜCRETSİZ

Fiyat: 49TL
Sipariş Ver

Yorumları göster