Canon PowerShot A490 10.0MP 2.5"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

Ekonomik, kolay ve eğlenceli PowerShot A490, Canon'un herkesin kolayca nefis 10 Megapiksel fotoğraflar çekmesini sağlayan uzmanlığını kullanır. Kompakt, hafif tasarımıyla her cebe rahatlıkla sığar.

Özellikler
10,0 MP
3,3x optik zoom
2,5” LCD ekran
Akıllı Otomatik mod
Basit tasarım
Düşük Işık dahil çekim modları
Yüz Tespiti ve Otomatik Kırmızı Göz Düzeltme
DIGIC III
Hareket Tespiti Teknolojisi
Sesli Long Play Filmler

Mükemmel sonuçlu rahat çekimler
Kaliteli 10,0 Megapiksel görüntüleme
10,0 Megapiksel sensör, mükemmel, büyük ölçekli baskılar ve fotoğrafları yaratıcı bir şekilde kırparak mükemmele ulaştırmak için ayrıntıları sağlar.

3,3X optik zoom
3,3x optik zoom, Canon tarafından tüm Canon fotoğrafçılık ürünlerinde bulunan yüksek standartlarla tasarlanmış ve üretilmiştir. Dijital zoom özelliğiyle birlikte 13x büyütme oranına ulaşılabilir.

2,5” LCD ekran
Parlak 2,5 inç LCD ile fotoğrafları rahatça kadrajlayabilir, inceleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Akıllı Otomatik mod
Herkesin mükemmel fotoğraflar çekmesine olanak sağlamak için tasarlanan Akıllı Otomatik mod, hedefin parlaklığını, kontrastını, uzaklığını ve renk tonunu belirlemek için Sahne Tespiti Teknolojisini kullanır. Kamera, 13 değişken arasından sahne tipini seçerek optimum çıkış en iyi ayarlarını uygular. Akıllı Otomatik modu aynı zamanda, optimum sonuçlar için flaş ayarlarını akıllı bir şekilde ayarlayan Akıllı Flaş Pozlama özelliğine sahiptir.

Çekici ve kolay
İnce, hafif tasarımıyla PowerShot A490'ı kolayca her yere götürebilirsiniz. basit, sezgisel bir düğme düzeni her yaştan kullanıcının kolayca fotoğraf çekebilmesini mümkün kılar.

14 çekim modu
14 çekim modu, karanlıkta mükemmel çekimler sağlayan Düşük Işık dahil olmak üzere her türlü sahne için doğru ayarları kolaylaştırır. Siz yalnızca istediğiniz modu seçersiniz; gerisini fotoğraf makineniz halleder.

Yüz Tespiti Teknolojisi
Yüz Tespiti teknoloji paketi, sahnede yüzleri algılar ve doğal görünümlü cilt tonlarıyla optimum sonuçlar sağlamak için odak, pozlama, flaş ve beyaz ayarı yapar. Otomatik Kırmızı Göz Düzeltme, flaşla çekim sırasında söz konusu olabilecek kırmızı göz etkisini belirler ve kaldırır.

DIGIC III
Canon'un DIGIC III işlemcisi, Akıllı Otomatik gibi akıllı kamera teknolojilerini kullanmanın yanı sıra hızlı yanıt süreleri, üstün resim kalitesi, gelişmiş kumlama giderme ve hassas renk üretimi sağlar.

Hareket Tespiti Teknolojisi
Akıllı Otomatik modda etkinleştirildiğinde, Hareket Tespit Teknolojisi sahnenin hareketini güvenceye alır. Ardından minimum bulanıklık ve maksimum görüntü kalitesi için ISO otomatik olarak optimum düzeye ayarlanır.

Long Play Filmler
Fotoğraflarınızı eğlenceli 30 kare/sn VGA sesli video kliplerle tamamlayın. Long Play modu sayesinde kameranın hafıza kartına normalin iki misli çekim kaydedebilirsiniz.

SIFIR - 2 YIL GARANTİLİ
FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR
KARGO ÜCRETSİZ

Fiyat: 179 TL
Sipariş Ver

Yorumları göster