Philips 32'' Full Hd Lcd Televizyon 32PFL3205

Her seferinde net, canlı LCD Görüntüsü!
İnanılmaz zenginlikte siyah ayrıntılar için dinamik kontrast 50000:1

En yüksek kontrasta ve canlı görüntüye sahip LCD flat ekranı istiyorsunuz. Philips gelişmiş video işleme ile bir araya gelen olağanüstü ışık kısma ve arka aydınlatmayı güçlendirme teknolojisi canlı görüntüler sağlar. Dinamik Kontrast, mükemmel siyah seviyesi ve koyu gölgelerle renklerin doğru çevrimiyle kontrastı artırır. Yüksek kontrasta ve canlı renklere sahip, parlak ve gerçeğe yakın bir görüntü sağlar.
Derinlik ve netlik için HD Tekn. Hazır ve Kristal Netlik özellikleri


Kristal Netlik özelliği, görüntü yeniliklerini içeren ve görüntü kalitesini dijital olarak en iyi kontrast, renk ve keskinlik düzeylerine ayarlayan bir pakettir. Sonuçta her türlü kaynaktan son derece net görüntüler elde edilir.


En gelişmiş renk işleme ile canlı ve doğal görüntüler.

3 renk kanalı (RGB), toplam görüntü işleme gücünü 28,9 milyar renge çıkaracak şekilde optimum hale getirilir. Gelişmiş algoritmalar, ince renk gölgelerini ve ten tonlarını algılar ve bunları en doğal renkleri verecek biçimde işler.


RMS ve Incredible Surround ile ortamı yaşayın

Müziklerin ritmini ve filmlerin ortamını yaşayın. Güçlü 2x8W RMS amplifikatörler gerçek yaşamla aynı düzeyde ses kalitesi sunar. Incredible Surround daha derin ve daha geniş ses çıkışıyla toplam surround ses deneyiminizi güçlendirir. Zengin izleme deneyimini daha da zenginleştiren net ve derin bir ses çıkışı sağlar.

Eksiksiz bağlantı artık çok basit!
2 HDMI girişi ve Easylink ile sorunsuz bağlantı

HDMI, cihazlarınızdan TV'nize ses ve görüntü sinyallerini taşıyan tek bir kablodur ve bu sayede kablo karmaşasını ortadan kaldırmaktadır. Bu kablo sinyalleri sıkıştırmadan taşıdığından, ekranda en yüksek kaliteyi görmenizi sağlar. TV, DVD, BluRay, uydu alıcısı veya ev sineması sistemi gibi cihazlarınızdaki birçok işlemi yapmak için Philips Easylink ile birlikte tek ihtiyacınız olan bir uzaktan kumanda. Karmaşıklık olmadan yüksek görüntü ve ses kalitesinin keyfini çıkarın.
PC girişi televizyonunuzu bir PC monitörü olarak kullanmanızı sağlar

PC girişi ile televizyonunuzu VGA kablosuyla bir bilgisayara bağlayabilir ve PC monitörü olarak kullanabilirsiniz.


USB üzerinden fotoğraf ve müzik keyfi

USB konektörü birçok USB-Stick'teki (USB bellek sınıfı cihaz) jpeg resimlere ve mp3 müziklere erişmenizi sağlar. USB'yi televizyonun yanındaki yuvaya takın ve kullanımı kolay ekran içerik tarayıcısını kullanarak fotoğraf ve müzik dosyalarınıza erişin. Artık fotoğraflarınızı ve müziğinizi kolayca görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

• Tüm Philips ürünleri Türk Philips Ticaret A.Ş. garantisi altında olup, Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından 2 yıl garanti hizmeti verilmektedir.
• 32 ve üzeri TFT-LCD gruplarında Türk Philips Ticaret A.Ş. servisleri tarafından ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
• Philips ürünlerinin duvara montajı yetkili servisler tarafından ücretli olarak yapılmaktadır.

SIFIR - 2 YIL GARANTİLİ

FATURASI KESİLİP GÖNDERİLECEKTİR

KARGO ÜCRETSİZ

Fiyat: 949 TL
Sipariş Ver

Yorumları göster