Xiaomi Mijia 1. Nesil Temizlik Robotu 2.785 TL

Xiaomi Mijia 1. Nesil Temizlik Robotu 2.785 TL

Ürünü sepetinize ekledikten sonra indirim kodu kısmına aşağıdaki kodu yazınız.


BGXMDTU


Vergiler dahil kargo ücreti 1.612 TL'dir. 

Türkiye Hızlı Kargo (Vergiler Dahil) kargo seçeneğinin seçili olduğundan emin olun. Bu şekilde ekstra herhangi bir ek vergi ya da ödeme yapmamış olacaksınız.

44 TL olan sigorta ücretini kaldırabilirsiniz.

Böylece ödemeniz gereken ücret 2.785 TL olacaktır. 

Bu fiyata kargo, gümrük vergisi, ÖTV gibi her şey dahildir. (Kur farkından dolayı fiyat aşağı yukarı oynayabilir.)


Türkiye'den satın alan kişilerin yorumları:

Siparişten 10 gün sonra elime geçti herhangi bir ek ücret çıkmadı ülkeye girdikten sonra yurtiçi kargo taşıyor önceki takip çok sağlıklı sayılmaz. Beklediğimden büyük geldi ama yine de güzel cihaz. Adaptörünü önceden hazırlarsanız sonradan aramanız gerekmez. Tavsiye olur.


Gönlümüzün efendisi.. 16 günde yurtiçi kargo ile geldi. Taşıma esnasında herhangi bir ezik veya delik olmamıştı. Koruyucu bir dış kutu ile geldi. İlk süpürme neticesinde topladığı tozu resimlerde görebilirsiniz. Yaklaşık iki haftadır kullanıyoruz ve normal süpürgemizi hiç çalıştırmadık. Ona uygun ortamı hazırlarsanız mükemmel bir iş çıkarıyor. Günlük olarak temizlik yaptırdığınızda evdeki tozu da önlüyor toz alma ihtiyacı da çok azalıyor. Almak isteyen kesinlikle düşünmesin 


14 haziranda sipariş verdim 30 haziranda aras kargo getirdi. gayet iyi fiyat hiç bir problem yaşamadan aldım düşünen arkadaşlar hiç korkmasın hertürlü ucuz ve iyi hizmet.


Süpürge gerçekten iyi tavsiye ederim. Püsküllü halı uçları bile sıkıntı olmadı. Uğraşıp halılara çıkıyor. Ev kirliydi epey bir toz çıkardı. Yaklaşık 2 saat şarjı bitene kadar yaptı. Ücretinin hakkını veriyor. 10 günde elime ulaştı. Vergiler dahil seçeneğini işaretleyin ben sorun yaşamadım.


15 günde geldi, evde köşesine yerleşti. İlk kullanım deneyimi olumlu. Tüm evi gezmesi 1,5 saati bulacak gibi. Kullanım klavuzu, ürünün üstünde bir çok yazı Çince. uygulama Türkçe olduğu için sorun değil. Sesli bilgilendirmesi İngilizce yapılabiliyor. Evi düzenli tutmak iyi olur temizliği için. Haznesi ancak tek sefer için yetecek gibi, her seferinde boşaltmak lazım. Kullanımı kolay, işe yarıyor. Evde kimse yokken programlayıp çalıştırmak lazım.


Yorumlarda belirtildiği kadar güzel bir robot. Gümrükle alakalı hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Ayrıca priz için dönüştürücü almayı unutmayın.



 

Yorumları göster