Yumuşacık Ayaklara Sahip Olmak İstemez misiniz? Foot Friend 3'lü Topuk Seti 25 TL Yerine Sadece 9.90 TL!

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Yumuşacık Ayaklara Sahip Olmak İstemez misiniz? Foot Friend 3'lü Topuk Seti 25 TL Yerine Sadece 9.90 TL!
Jan 29th 2012, 01:01

Yumuşacık Ayaklara Sahip Olmak İstemez misiniz? Foot Friend 3'lü Topuk Seti 25 TL Yerine Sadece 9.90 TL!

Orjinal FOOT FRIEND ayak bakımında devrim yaratan bir üründür. Kalıntı bırakmadan ayaklarınızı yumuşak ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan en yeni ve en hızlı yoldur. FOOT FRIEND ayaklarınızdaki ölü deriyi ortadan kaldırıp, ayaklarınızı herkesin beğeneceği inanılmaz bir güzelliğe kavuşturur. Mükemmel son dokunuş için1 adet yüksek kaliteli ponza törpüsü de paketin içinde. FOOT FRIEND 'in benzersiz yumurta şekli sadece güzel görünmez aynı zamanda kolay ve rahat bir kullanım için avucunuzun içinde mükemmel şekilde ergonomik olarak dizayn edilmiştir.

Foot friend 'in en güzel yanıda onu heryerde kullanabilmenize olanak sağlayan, atılan derileri geride kalıntı bırakmadan biriktiren özel haznesiyle birlikte dizayn edilmiştir.

Ürün Kullanımı:

Ayaklarınızı temizledikten sonra topuklarınızı sabitleyerek ölü deri hücrelerini ponza taşı yardımı ile oval şekilde sürterek işe başlayın , ardından ikinci aşama olarak topuk rendesiyle üzerinden geçin.Topuğunuzdaki çatlakların kaybolduğunu ve ayaklarınızın rahatladığını görecek ve hissediceksiniz.Topuk zımparasını kullanarak yapacağınız son aşama ile ayaklarınızın ilk günkü tazeliğine ve görünümüne ulaşmasını sağlayacaksınız.

FOOT FRİEND paslanmaz çelikten ve 130 hassas mikro dokudan oluşmaktadır. Kurumuş ölü derileri can yakmadan sağlıklı deriye zarar vermeden temizler. Ölü derileri haznesinde biriktirir yerlere dökmez. Nasırları hızla temizler. Ergonomik tasarımı sayesinde eliniz aleti rahatça kavrar. Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sağlar.

Paket İçeriği:

  • 1 adet ponza törpüsü
  • 1 adet paslanmaz çelikden törpü
  • 1 adet zımpara yüzeyi

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster