Mooi Beauty Club'da boya + saç kesimi + keratinli saç bakımı + fön + kaş alımı + dudak üstü alımı 240 TL yerine 45 TL ; ...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Mooi Beauty Club'da boya + saç kesimi + keratinli saç bakımı + fön + kaş alımı + dudak üstü alımı 240 TL yerine 45 TL ; ...
Jan 29th 2012, 01:01

Tarzınızı yenileyin!

Saçlarınızın hem güçlenmesini, hem canlanmasını hem de pırıl pırıl olmasını istiyorsanız, ihtiyacınız olan profesyonel bakım Park Kuaför'de sizleri bekliyor. Bombastik'in bugünkü fırsatıyla, hayalini kurduğunuz saçlara kavuşmak artık çok kolay. Yüzünüze en uygun boya ve bakım işlemleriyle, sağlıklı ve ışıl ışıl, yepyeni bir stile kavuşan saçlarınız ile göz kamaştıracaksınız.


Mooi Beauty Club'da boya + saç kesimi + keratinli saç bakımı + fön + kaş alımı + dudak üstü alımı 240 TL yerine 45 TL ; tüm vücut sir ağda 100 TL yerine 9,90 TL!



Keratinli Saç Bakımı

Meyve özlerinden oluşturulmuş saç bakım maskeleri saç tipine göre seçilerek nane özlü ya da Hindistan cevizi özlü ıslak saça uygulanır, 5 dakika saçta bekletilir. Daha sonra buhar makinesine alınarak 15 dakika buhar terapisi uygulanır. Keratinli saç bakımı saçların onarılmasını sağlar. Hava kirliliği, stres, boya vb. sonucunda yıpranan saçlarda kaybolan keratini tekrar dengeler. Saçları canlı ve parlak olmasını sağlar. Saçlara güç kazandırır. İnce telli saçların daha hacimli olmasını sağlar. Kuru, kırılgan saçları onararak doğal nem kazandırır. Yağlı saçların doğal yağ düzeyine gelmesini sağlayarak doğal dengesini oluşturur.



Sir ağda nedir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri olan sir ağda kullanımı epilasyondaki en etkili yöntemlerin başında geliyor. Sir ağda kıl köklerini zayıflatıyor ve düzenli kullanımla kıllardan kalıcı olarak kurtulmada etkili oluyor. Diğer epilasyon yöntemleri kıl köklerinin güçlenmesine neden olur ve uzun vadede daha kıllı bir vücut yaratır. Sir ağda kullanan bir kadının kıllarındaki zayıflama nedeniyle epilasyon süresi ve epilasyon sıklığı giderek azalır.



Sir ağdanın avantajları


* Çok temiz ve hoş görünümlü epilasyon sağlar.

* Klasik ağda gibi şeker içermediği için kıl köklerinin beslenmez ve zayıflatır.

* Uzun vadede kılların zayıflamasını ve tüylenmenin azalmasının sağlar.

* Uygulama sırasında derinin üst tabakasındaki ölü hücreleri de temizleyerek doğal bir peeling sağlar.

* Tamamen doğal etken maddelidir. (çam reçinesi)

* Batık ve kıl dönmesi oluşumunu azaltır.

* Meme başı, kirpikler ve erkeklerde sakallar dışında her bölgeye uygulanabilir.


-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster