Sömestre Tatilinde Amsterdam Turu 2 Gece 3 Gün Pegasus Uçak Bileti Dahil 649 TL!

Gezex
Kampanya
Sömestre Tatilinde Amsterdam Turu 2 Gece 3 Gün Pegasus Uçak Bileti Dahil 649 TL!
Jan 24th 2012, 22:10

 

Sömestre tatiline özel Amsterdam Turu sizleri bekliyor! Şehir merkezinde IJ Nehri üzerinde Amstel Botel (Gemi Otel)'de konaklama! Kahvaltı, konaklama, rehberlik hizmetleri, Pegasus havayolları - uçak bileti, havaalanı transferleri, panoramik şehir turu  ve vergileri dahil! Kırmızı Fener Sokağı'nda ve Amsterdam'ın eşsiz güzellikte sokaklarında çılgınca geçireceğiniz 2 gece! Muhteşem mimarisi ve tarihi eserleri ile Amsterdam'ın gizemlerini keşfederken fotoğraf makinenizi yanınızdan ayırmayın! Uluslararası Amsterdam Salsa Festivali tarihinde katılacağınız bu turda dans ve müziğin tadına doyabileceksiniz! Müzeler meydanı Museumplein'deki "I amsterdam" yazısı önünde mutlaka fotoğrafınızı çektirin! Meşhur Coffee Shoplara uğrayarak unutamayacağınız kahvelerin tadına bakın!

 

27 Ocak 2012 - 29 Ocak 2012 tarihlerindeki Amsterdam Turu için geçerlidir. Kuponunuz çift kişilik odada tek kişilik fiyatı kapsar. Tek kişilik oda farkı için 300 TL ödemeniz gerekmektedir. Tur detayları ve koşullar detaylı açıklama kısmındadır. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz elinize geçtikten sonra 0212 296 08 24 numaralı telefondan 24 saat içerisinde rezervasyonunuzu yaptırmanız gerekmektedir. İptal işlemleri tur satın alma tarihinden sonraki 72 saat içinde geçerli olacaktır. Bu saat dışında gelecek iptal taleplerinde fırsat kodları kullanılmış sayılacak ve iade edilmeyecektir. Bu fırsat ürünü için sadece Yeşil Pasaport ve tur tarihlerini kapsayan geçerli Schengen Vizesi sahiplerinin başvurması gerekmektedir. Tur kalkış tarihinin yakın olması nedeniyle yeni vize başvurusu alınamamaktadır. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Rezervasyon için en kısa zaman içerisinde kullanıcılarımızın fırsat kodlarını, tura katılacak kişilerin isim ve soyisimlerini, gün-ay-yıl şeklinde doğum tarihlerini ve TC Kimlik numaralarını info@obrigadotur.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

 

Fiyata dahil olanlar:

3*Amstel Botel otelinde 3 gün 2 gece konaklama  Pegasus Havayolları ile İstanbul-Amsterdam-İstanbul gidiş dönüş ekomoni sınıfı uçak bileti Sabah kahvaltıları Havalimanı vergileri Havaalanı transferleri Amsterdam panoramik şehir turu Havaalanı karşılama ve assist hizmeti Rehberlik hizmetleri

Fiyata dahil olmayanlar:

Amsterdam vize ücreti – 120 Euro Öğle ve Akşam yemekleri Yurtdışı çıkış harcı fiyata dahil değildir.15 TL' dir. Seyahat sağlık sigortası Her türlü kişisel harcama ve extra turlar

 

Tur Detayları:

Pegasus Havayolları ile Uçuş:

İstanbul      10:30 Amsterdam 13:15Amsterdam 13:55 İstanbul      18:10

 

 

1. Gün Cuma İSTANBUL - AMSTERDAMSabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Obrigado Tour Kontuarı önünde saat 08:30' de buluşma.Pegasus Havayolları'nın PC 671 tarifeli seferi ile 10:30'de Amsterdam'a hareket.Saat 13:15'da Amsterdam Havalimanı'na varış, vize ve bagaj işlemleri, sonrasında yerel saat ile 13:00' da varışımızın ardından alanda bekleyen özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır.Ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı.Tur bitimi otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün Cumartesi  AMSTERDAMSabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Dileyen yolcularımız ekstra turlara katılabilirler.Geceleme otelimizde.

3. Gün Pazar  AMSTERDAM – İSTANBULSabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı.Ardından Havalimanına transfer, Pegasus Havayolları'nın PC 672 sefer sayılı uçuşu ile 13.55' de İstanbul'a uçuş.Saat 18.10'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na varış ve turumuzun sonu.

 3*Amstel Botel ( Gemi Otel )Bu eşsiz otel, Amsterdam'ın merkezindeki bir gemi içerisinde, sade döşenmiş odalar sunmaktadır. Amstel Botel, IJ Nehri üzerinde bulunmaktadır ve bara sahiptir. Saatte iki kere, Amsterdam Merkez Tren İstasyonu'na ücretsiz 10 dakikalık feribot seferleri düzenlemektedir.Odalar IJ Mehri'ne ya da kara tarafında bakmaktadır. Her odada özel banyo ve yumuşak bir yorgan vardır. Kontinental ve İngiliz tarzı açık büfe kahvaltı, sosis, yumurta ve daha fazlası ile her sabah servis edilir.Konuklar, bar alanında dinlenebilir ve bilardo, dart veya langırt oynayabilirler. Amstel Botel, ücretsiz gazeteler, uyandırma servisi ile bisiklet ve araç kiralama hizmetleri de sunmaktadır.Amsterdam Merkez Tren İstasyonu, 15 dakika içerisinde Schiphol Havaalanı'na doğrudan bağlantı sağlamaktadır. Dam Meydanı ile Van Gogh Müzesi'nin bulunduğu Museumplein'e (Müze Meydanı) istasyonundan tramvay hizmetleri vardır.

 

 

 

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster