Roma Turu 2 Gece 3 Gün Pegasus Uçak Bileti Dahil 699 TL!

Gezex
Kampanya
Roma Turu 2 Gece 3 Gün Pegasus Uçak Bileti Dahil 699 TL!
Jan 24th 2012, 22:10

Aşk, sevgi, romantizm söz konusu olunca akla ilk gelen şehirlerden biri olan Roma'ya davetlisiniz! Sanatın kalbi Roma'da unutulmaz bir tatil geçireceksiniz. 3 yıldızlı şehir merkezindeki Floridia Hotel'inde, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile gidiş dönüş uçak bileti, 2 gece 3 gün konaklama, sabah kahvaltısı, havalimanı vergileri, havaalanı transferleri, Roma panoramik şehir turu, havaalanı karşılama ve assist hizmeti, Türkçe rehberlik hizmetleri dahil Roma turu sadece 699 TL! Roma tarihiyle, mimarisiyle ve sanatıyla başkent olmayı kesinlikle hakeden bir şehirdir. Roma'da geçireceğiniz her an yepyeni bir kültürle tanışırsınız. Roma'da, keyfinize uyan her şeyi bulabileceginiz ve her şeyi yaşayabileceğiniz bir eğlence hayatı vardır. Vatikan Müzesi, San Pietro kilisesi (kubbenin tepesine vardığınızda Roma'nın panaromik görüntüsüyle büyüleneceksiniz), Castel Sant'Angelo kalesi, San Giovanni in Laterano katedrali, aşk çeşmesi Fontana di Trevi, görülmesi gereken yerler arasındadır. Roma çeşmeler kentidir. Çeşme suları soğuk ve içilebilir olduğundan yanınızda bir su şişesi bulundurabilirsiniz. "Hamur işi yiyecekler" ülkesi İtalya'da spagetti, pizza, lazanya, ravioli gibi lezzetler dünya mutfağına zenginlik katmıştır.

10 Şubat 2012 - 12 Şubat 2012 tarihlerindeki Roma turu için geçerlidir. Kuponunuz çift kişilik odada tek kişilik fiyatı kapsar. Tek kişilik oda farkı için 145 TL ödemeniz gerekmektedir. Tur detayları ve koşullar detaylı açıklama kısmındadır. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Kupon kodunuz elinize geçtikten sonra 0212 296 08 24 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. İptal işlemleri tur satın alma tarihinden sonraki 72 saat içinde geçerli olacaktır. Bu saat dışında gelecek iptal taleplerinde fırsat kodları kullanılmış sayılacak ve iade edilmeyecektir. Vize masrafları yolcularımıza aittir, vize işlemleri ile ilgili her türlü detay ve temin edilmesi gereken evraklar ile ilgili bilgi için 09:00 - 20:00 saatleri arasında 0212 296 08 25 numaralı telefondan vize departmanına ulaşabilirsiniz. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Rezervasyon için en kısa zaman içerisinde kullanıcılarımızın fırsat kodlarını, tura katılacak kişilerin isim ve soyisimlerini, gün-ay-yıl şeklinde doğum tarihlerini ve TC Kimlik numaralarını info@obrigadotur.com mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Fiyata dahil olanlar: • 3*Floridia otelde 3 gün 2 gece konaklama  (Şehir merkezinde)• Pegasus Havayolları ile İstanbul-Roma-İstanbul gidiş dönüş ekomoni sınıfı uçak bileti• Sabah kahvaltıları• Havalimanı vergileri• Havaalanı transferleri• Roma panoramik şehir turu• Havaalanı karşılama ve assist hizmeti• Rehberlik hizmetleri

Fiyata dahil olmayanlar:• İtalya vize ücreti – 120 Euro• Öğle ve Akşam yemekleri• Yurtdışı çıkış harcı fiyata dahil değildir.15 TL' dir.• Seyahat sağlık sigortası• Her türlü kişisel harcama ve extra turlar

Pegasus Havayolları ile uçuş;10 Şubat İstanbul 12:05 - Roma 13:4012 Şubat Roma 14:40 - İstanbul 18:10

 

 

1. Gün Cuma ISTANBUL - ROMASabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Obrigado Tour Kontuarı önünde saat 10:00' da buluşma.Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile 12:05'de Roma'ya hareket. Saat 13:40'da Roma Havalimanı'na varış, vize ve bagaj işlemleri, sonrasında Panaromik Roma turu.Görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan ve San Pietro Katedrali, en yüksek kubbesi 136 metreye kadar ulaşan ve bir Mimarlık harikası olan bu kilisede dünyaca ünlü heykeltıraş Michelangelo´nun yaptığı İsa´nın çarmığa gerilmesinden sonra, bedeninin Meryem Ana´nın kucağında can verdiği anı resmeden heykeli Pieta Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, Circo Massimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {Fontana di Trevi} ve İspanyol Merdivenleri {Piazza di Spagna} bulunmaktadır.Şehir turumuzun ardından otelimize hareket .Geceleme otelinizde.

 

2. Gün CUMARTESİ - ROMAOtelde alınacak sabah kahvaltısının ardından alışveriş ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.

 

3. Gün PAZAR - ROMA Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Sabah kahvaltısının ardından 12:00'de havalimanına transfer ve Pegasus Havayolları ile saat 14:40'da İstanbul'a hareket.18:10 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına varış.

 

3*FLORIDIA HOTELRoma restoranları ve etnik restoranlarla çevrili olan Hotel Floridia, Termini İstasyonu'na 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otelde, LCD TV ile donatılmış klimalı odalar ve rahatlatıcı bir salon alanı mevcuttur.Floridia'nın odaları geleneksel olarak dekore edilmiştir. Her odada, saç kurutma makinesi ve banyo malzemeleri ile donatılmış özel bir banyo vardır.Piazza della Repubblica, otele 500 metre mesafededir. Kolezyum, metronun B Hattı üzerinde, 2 durak uzaklıktadır.

 

 

 

 

 

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster