HP 15-DW2013NT Intel Core i7 1065G7 8GB 256GB SSD MX330 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 3H820EA 6.351,76 TL


Ürün Yorumları
Donanımı ve buna bağlı meziyetlerini tekrar anlatmak istemiyorum. Bunu herkes kendine göre değerlendirecektir. Benim almadan önce merak ettiklerimi yazayım:
1-Klavye iki kademeli olarak ışıklı . Klavye aydınlatması ışıksız ortamda kullanmak isteyenler için çok yeterli. Aydınlatmasız klavye alınmaz.Kullanmayan sıkıntısını bilmez.
2-Fan sesi normal kullanımda SIFIR diyebilirim. Duymak mümkün değil. 
3-Isınma normal kullanımda SIFIR. Oyun oynamadığımı tekrar belirteyim. (Web surf , youtube video, borsa ve teknik analiz programları vs.)
4-Daha önceki bilgisayarım HP Envy 6-1000st. Eski ultrabookun klavyesine göre bu bilgisayarın yazım rahatlığı ve klavye yumuşaklık çok daha iyi geldi bana.Tuş takımı kaliteli. Harfler ve işaretler ince siyah renk ile işlenmiş.
5-Caps Lock tuşu açık kapalı ışığı mevcut.
6-Soğutma/havalandırma kanalı 2 adet mevcut. İlki bilgisayarın altında boydan boya bir şerit şeklinde .İkincisi sağ arka tarafında ekranın menteşe birleşme noktasına yakın bir yerde yaklaşık 15cm kadar bir alanda şerit şeklinde. Bana göre gayet yeterli.
7-Hoparlörler laptop için gayet yüksek ve temiz ses veriyor. 
8-Freedos ile geliyor ki bu temiz windows kurmak için ideal. Biostan security boot disable geliyor ayrıca disable yapmaya gerek kalmıyor. Sadece Biostan(F10) boot için 1. sıraya usb flash ayarlayıp windowsu çok kısa sürede kurabiliyorsunuz. Windows kurulduktan sonra windowsu güncelleyin. Driverlarının tamamı otomatik olarak kuruluyor. Kesinlikle driver kurulumuyla uğraştırmıyor. Ekran kartı dahil.
9-Bana göre kozmetik yapısı oldukça başarılı. Oldukça hafif bir laptop. Rengi gümüş ve kesinlikle sizi iriti edecek bir gümüş rengi değil. 
10-Touchpad ile ilgili hiçbir problem yok. Dokunuşu hassasiyeti güzel. Tuşlarının kullanımı güzel.Herhangi bir cılızlık hissi vermiyor.
11-Kargodan mükemmel durumda geldi. Kendi kutusu dışında ayrıca bir kutuya konulmuş ve içine kağıt parçaları ile tamponlanmış. Orijinal kutusu resmen fabrika çıkışı. Kutu bantlarının üzerinde fabrika çıkış sticker ve işaretler dahi duruyor. Kutunun üzerinde tüm oriijinal etiketleri mevcut. Hiç açılmamış şekilde geldi.
12-Ekran 10 numara...
13-Ekran menteşesi çok sağlam. 
14-Ethernet , Hdmi girişi mevcut. 1 adet Usb type C ,2 adet usd3.1 girişi mevcut. 1 adet sd ya da micro sd kart girişi mevcut. Yedekleme yeri olarak 128gb bir micro sd kullanılabilir. Çok hızlı çalışıyor.
15-Şarjı ne kadar gider denemedim. Alalı 2 gün oldu iş yoğunluğunda fırsat bulamadım.
16-Wifi bağlanma ve çekiminde hiçbir problem yok.
Kesinlikle tavsiye ederim. Satıcı firma TEKRAMARKET'e çok teşekkürler. 

Gayet basarili bir bilgisayar oldukca hafif ve sık bir tasarimi var malzeme kalitesi cok iyi islemci ve ram gayet yeterli solidworks veya autocad sorunsuz calisiyor freedoa geliyor ama wimdowsu kurunca driverlari otamatik indirdi tavsiye ederim

Öncelikle satıcı firma iletişimi ve kargolama gayet iyi 1 günde teslim edildi. 
Cihaz slim tasarımı ve hafifliğiyle gayet kullanışlı. 
İşlemci hızı güzel 1.3 ile 3.9 ghz. 
MX330 ekran kartı performansı başarılı. Denemek için kurduğum GTA 5 ve LOL gibi oyunları yüksek performansla oynaya biliyor.
Fiyata göre başarılı tavsiye ederim.
Sadece şu var hp her modelinde kullandığı plastik kalitesini arttırmalı, oyuncak hissi vereriyor

İ7  1065 10. nesil 8gb ram 256 1920x1080.   İ7'ler arasında en ucuz yüksek çözünürlüklü bir.bilgisayar. Fiyat/Performans için en uygun bilgisayar. Eski HP  notebook kullanıcıları cihazınız donanımsal olarak arızalıysa lütfen HP geri ödeme kampanyasından faydalanmayı unutmayın.

Alalı 1 hafta oldu bilgisayar tasarım hız olarak tam anlamıyla mükemmel ses kalitesi ve ekran kalitesi harika oyunlarda Lol gibi oyunları oynadım yüksek kalite yüksek fps oynatıyor 
Fan sesi normal işlerinizi yaparken(film müzik website Microsoft) asla duyulmuyor ve bilgisayar ısınmıyor. Sadece oyun oynarken fan sesi geliyor ki bence bu gayet normal tavsiye ederim

Tam bir fiyat performans ürünü gayet hafif ve güzel tasarıma sahip. Windows kurulu gelmiyor alacakların bilgisi olsun. Satıcı firma gayet ilgili 1 günde teslim etti ve paketlemesi güzeldi. Garanti süresine yanlışlıkla 2 ay yazılmış ama ben hem Hp firmasından hem satıcıdan teyit aldım garanti süresi 24 aydır. Satıcı firma yanlış yazmış düzeltilecekmiş.

Ürün 1 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı.Özenli paketlenmişti hiç bir sorun yaşamadım.Bu noktada satıcıya teşekkür ederim.Fiyat/performans açısından oldukça başarılı bir ürün.Isınma sorunu yok,hızlı,ses düzeyi çok başarılı,tasarım açısından oldukça şık.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Ürün güzel. Fiyat performans açısından değerlendirersek alınabilecek en ideal pclerden biri. Tek problem şarjı hızlı bitiyor. Bunun dışında kargo ertesi gün elime ulaştı.

Teşekkürler Tekramarket ve HP. Öncelikle firma çok ilgili ve Covit-19 a rağmen çok hızlı ulaştırdı. Ürün ise oldukça hızlı. Açıkcası bu kadar performans beklemiyordum. Klavye ışıklandırması ayrıca hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

satıcı güvenilir. gayet hızlı ve titiz gönderim. ürünle alakalı hiçbir sorun görmedim. ilk defa internetten bilgisayar aldım ve gayet memnun kaldım. satıcıya telefon ile de ulaşım sağlayıp bilgi alabildi. gayet ilgililer.

Ürün öncelikle şık, ekran çok kaliteli. Ara sıra oyun oynarım diyorsanız da fena değil bilgisayar. Gta 4 düşük ayarlarda 50-60 orta yüksek ayarlarda 40 fps civarı oynanıyor. Cihaz biraz sesli çalışıyor ve şarjı biraz hızlı gidiyor ama bu fiyata alınacak en iyi ve uygun bilgisayar kesinlikle.

Gayet yeterli ve güncel bir cihaz. Klavyesi 2 kademeli aydınlatmalı.

256gb yerine 512gb olsaydı daha iyi olurdu. Ama bu eksikliği harici hard disk ile giderebilirsiniz. Ürün gayet başarılı.

Güzel tavsiye ederim

Çok iyi

herşeyiyle ok

Yorumları göster