Samsung UE55RU7172(55RU7100) 55" 4K Ultra HD Smart LED TV (İthalatçı Garantili) 4.275,84 TL


PurColor ile İçeriğin Renkleri Canlanır
Daha canlı renklerle izlediğiniz şeyden daha fazla keyif almak bu Smart LED TV ile oldukça kolay. LED TV’nizin Purcolor özelliği, renklerin gerçekteki kadar canlı ve net görünmelerini sağlayan bir özellik.

Ekran Özelliklerinden UHD İşlemci Sorumlu
Görüntüde doğru rengi ayarlayan, kontrast ayarlamasını yapan UHD işlemci, ortaya eşsiz görünler çıkarır. UHD işlemcisi sayesinde TV’nin görüntü kalitesi beklenenden daha fazla artar ve gerçeklik ortaya çıkar.

HDR Kalitesiyle Ayrıntılar Sizinle
HDR görüntü kalitesinde görüntüleri size aktararak, ekran özellikleri bakımından zenginliğini bu özelliğiyle de gösterir. HDR kalitesindeki görüntüler daha net olduğu için, görüntüde gizli hiçbir ayrıntı kalmaz. Tüm ayrıntıları net bir şekilde fark edebilirsiniz.

Çerçevesiz Tasarımı Görüntü Odağını Kolaylaştırır
Zarif ve ince tasarımlı olmasıyla dikkat çeken LED TV, çerçevesiz ekranı ile görüntünün her köşesini görebilmenizi ve ekrana çok daha kolay odaklanmanızı sağlar. Bu özelliğiyle de görüntüdeki her şeyi daha kolay fark edebilmenizi sağlar.

Diğer Cihazlara Kolay Bağlantı
TV’nizin bağlantı girişlerini kullanarak başka cihazlarla çok kolay bağlantı kurabilirsiniz. Bilgisayar ya da hoparlör gibi pek çok cihazla bu şekilde bağlantı kurabilme şansına sahipsiniz.

Alexa ile Uyumlu Çalışarak Uzaktan Kumanda Edilir
Amazon Alexa ile uyumlu çalışabilen bu LED TV, kullanıcıların kendisini uzaktan da kontrol edebilmesini sağlıyor. Alexa’ya bağlanarak, TV üzerinde yapmak istediğiniz şeyi söyleyip harekete geçirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ekran Teknolojisi LED
USB 2
Enerji Sınıfı A
HDMI Girişi 3
Çözünürlük Standardı 4K Ultra HD
Dahili Uydu Alıcı Var
Ekran Boyutu 55"
Görüntü Tarama Hızı 50 Hz
Dahili Wifi Var
Smart TV Var
Model UE55RU7172
DLNA Var
Çözünürlük 3849 x 2160
3D Desteği Yok

Sitemizde mümkün olduğunca uygun fiyatlı ürünleri listelemeye çalışıyoruz.
Bazı ürünlerin sınırlı stok ya da günlük fırsat olmalarından dolayı, stok tükenince ya da fırsat sona erince fiyatları değişebilmektedir.
Bununla ilgili yorumlar kısmında yapacağınız geri dönüşlerde gerekli güncellemeler yapılacaktır.
Hayırlı alışverişler dileriz.

Yorumları göster