Candy CSO H9A2TE-S A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi 1.799 TL

Candy CSO H9A2TE-S A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Tosla Kart ile yapacağın 100 TL ve üzeri alışverişine 20 TL indirim

Dikkat çeken özellikleriyle maksimum performans avantajı sunan Hoover CSO H9A2TE-S A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi, düşük ses seviyesiyle konforlu kullanım imkanı sağlıyor. Estetik tasarımı ve ferahlık veren beyaz rebgi ile dekorasyona hareket getiren kurutma makinesi, kompakt boyutlarıyla küçük alanlarda bile rahatlıkla kullanılıyor. Dijital kontrol paneli ile tüm program ayarlamalarının tek dokunuşla yapılabildiği Hoover CSO H9A2TE-S kurutma makinesi, hayatı daha verimli yaşayarak sevdiklerinize zaman ayırmanıza yardımcı oluyor. Maksimum performans sağlayan kurutma programları büyük kolaylık sağlarken, çamaşırları asma ve toplama zahmetinden kurtulmanızı sağlıyor. Kırışmasını istemediğiniz kumaştaki kıyafetler için özel programlara sahip olan ürün, gömlek gibi giysilerin kırışmadan kurutulmasına imkan tanıyor. 

Teknolojik Özelliklerle Farklı Bir Deneyim
Yüksek kurutma kapasitesi ile 9 kiloya kadar çamaşırı aynı anda kurutmanızı sağlayan Hoover ısı pompalı kurutma makinesi, kalabalık aileler için en ideal seçim olarak dikkat çekiyor. Enerji sınıfı nedeniyle düşük elektrik tüketimi avantajı sunan kurutma makinesi, enerji tasarrufuna yardımcı olarak daha az elektrik faturası ödemenizi sağlıyor. Yıllık harcanan enerji değerinin de az olması nedeniyle dikkat çeken kurutma makinesi verimli kullanım imkanı sunuyor. Hoover kurutma makinesi ile farklı bir deneyim yaşayarak, teknolojinin getirilerinden faydalanabilirsiniz.

Yüksek Kapasite ve Yüksek Performans
Isı pompalı kurutma teknolojisine sahip olan Hoover CSO H9A2TE-S kurutma makinesi, çamaşırlar için gerekli olan hassasiyeti sağlayarak üstün enerji ve verimliliğe yardımcı oluyor. 
Easycase su tankı sayesinde kurutma esnasında çamaşırlardan elde edilen suyun net bir şekilde görülmesini sağlıyor. Tankta toplanan su daha sonra çiçekleri sulamak ya da ütü için kullanılabiliyor. 
24 saate kadar gecikmeli başlangıç imkanı sunan kurutma makinesi, ayarlanan zamana göre otomatik olarak çalışarak evde olmadığınız zamanlarda da çamaşırlarınızın kurutmasını sağlıyor. 
Akıllı KG sensörü sayesinde çamaşırların ağırlığını ölçen ısı pompalı kurutma makinesi buna göre kurutma döngüsünü kendisi ayarlıyor. 
Yün kumaş için özel olarak tasarlanmış programı ile yün kıyafetlerin maksimum özenle kurutulmasını sağlayan ürün, hassas tambur hareketleriyle sürtünme etkisini sınırlıyor ve kumaşa zarar vermiyor. 
Akıllı cihazlardan kolaylıkla kontrol edebilmek için simply-Fi teknolojisi bulunan kurutma makinesi, Wi-Fi bağlantısı sayesinde kurutma işlemini uzaktan başlatmanıza yardımcı oluyor. 

Hoover CSO H9A2TE-S Kurutma Makinesi Teknik Özellikleri
Kurutma makinesinin teknik özellikleri uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, öne çıkan farklı özellikleriyle de uzun ömürlü kullanım avantajı sağlıyor. 

Enerji Sınıfı: A++
Kurutma Kapasitesi: 9 kg
Kurutma Teknolojisi: Isı Pompalı
Kontrol Paneli: Dijital
Genişlik: 60 cm
Derinlik: 61 cm
Yıllık Harcanan Enerji: 259 kWh
Hoover Markası Hakkında

1908 yılında Ohio'da kurulan Hoover, elektrikli süpürge üretimi ile kendini dünyaya tanıtmıştır. İlerleyen yıllarda farklı elektronik ürünleri bünyesinde üretmeye başlayan marka, günümüzde Candy Group bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge ve kurutma makinesi de dahil olmak üzere birçok alanda beyaz eşya üretimi yapan Hoover, kaliteli ürünleriyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Dünyanın birçok ülkesinde güvenle kullanılan Hoover markalı ürünler, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Doğru Kullanım İçin Talimatlar
Hoover CSO H9A2TE-S A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi kullanım talimatlarına uyulması uzun ömürlü kullanım avantajı sunarken, maksimum performans almanıza yardımcı oluyor. Çamaşırların zarar görmemesi için kurutma makinesine yerleştirmeden önce mutlaka etiketlerindeki talimatlara dikkat etmeniz gerekiyor. Kurutma işlemi sırasında çamaşırlarda bulunan tiftiklerin toplanmasını sağlayan filtreleri işlem sonunda temizlemek makinenin bir sonraki kurutmaya hazır olmasını sağlayacaktır. Kurutma makinesini belirtilen kapasitede çamaşırla çalıştırmanız ürünün zorlanmasını engelleyecektir. 

Derinlik (cm) 61
Enerji Sınıfı A++
Genişlik (cm) 60
Kontrol Paneli Dijital
Kurutma Kapasitesi (Kg) 9
Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
Renk Beyaz
Ses Seviyesi (dB) 66
Tambur Hacmi (L) 125
Yıllık Enerji (kWh) 259
Yükseklik (cm) 85
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 36
Yurt Dışı Satış Yok
Stok Kodu HBV00000NLGL4

Sitemizde mümkün olduğunca uygun fiyatlı ürünleri listelemeye çalışıyoruz. Bazı ürünlerin sınırlı stok ya da günlük fırsat olmalarından dolayı, stok tükenince ya da fırsat sona erince fiyatları değişebilmektedir. Bununla ilgili yorumlar kısmında yapacağınız geri dönüşlerde gerekli güncellemeler yapılacaktır. Hayırlı alışverişler dileriz.

Yorumları göster