Babybee Racer Isofix 9 - 36 kg Oto Koltuğu - Tech Grey

Babybee Racer Isofix 9 - 36 kg Oto Koltuğu - Tech Grey
Babybee Racer Isofix 9 - 36 kg Oto Koltuğu - Tech Grey

Ürün Yorumları
Genel olarak Başarılı.
Önce eksilerini yazayım.
-Baş kısmı hareketli olan yer. iskeletin üstüne kılıfı gecirmisler Baska bisey yok. pek rahat gözükmüyor.
- Bebeği bağlayacağınız kemerler her seferinde tekrar ayarlamak gerekiyor. 
- Koltuga eğim yok derecede az veriliyor , belki 10-15 derece anca. 
. Genel olarak bakarsak başlık haricinde malzemesi kaliteli. saglam. isofix ve top tether denilen arkadaki kemer gayet sağlam malzemeden yapılmış. Paketleme hiç hoş değildi.  kocaman kutunun içine koyup yollamışlar.  Zarar görmesi çok kolaydı. Ve kurulum kılavuzunda 15-36 kg yazıyor.  koltugun üstünde 9-18 kg yazıyor.  sitede ise 9-36 kg yazıyor.  kime inandığımızı anlayamadım. 8-10 saat uzun yolculuklar için pek uygun olmayabilir koltuk yatamadiğı için  yanlis şehirler arası gitmiyorsaniz tam size göre. Dedigim gibi başlık harici rahat ve sağlam.  Çocuğunuz büyüdüğünde aracın kendi kemerlerini kullanmak için yerleri de var.

rahat
yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz, gayet memnunuz. emniyet kemeri çocuğun açamayacağı bi şekilde (maalesef diğerlerini çocuk açıyor kendisi). ayrıca oturuş pozisyonu da gayet rahat. izofixle sabitleme kesinlikle çok sağlam.👍🏻 mevcut fiyatlar ortalamasına göre bu ürün gayet f/p ürünü. beğendim.

Güzel
Gayet güzel kaliteli üstelik isofixli olması ayrı güzel emniyet kemeri kaliteli kolay kelepçe oluyor.fiyatinin hakkını veriyor

Dört Yıldız
burada 9-36 kg arası deniyor ama gelen kutusunda 15-36 kg yazıyor. bizim kız 11 kg ama bir sıkıntı olmadan oturdu.9 kg'lık bebekler için biraz erken olur sanırım. onun dışında bir sıkıntısı yok, fiyat performans oranı iyi güzel bir ürün, tavsiye ederim.

f/p ürünü
ürün güzel fiyat performans ürünü kullanışlı konforlu bu paraya alınabilecek güzel bir ürün dört dörtlük kampanyasından daha da uyguna almıştım iyiki de almışım

Yorumları göster