Greenpeace'e Destek Verin

Nasıl destekçi olabilirim?

Aylık yayınlanan Greenpeace Dergisine abone olarak, çevre suçlarıyla mücadelemizin güçlenerek devam etmesini sağlayacaksın. Greenpeace dergisi, üç ayda bir postayla adresine ulaştırılacak. Seni de Greenpeace ailesinin bir parçası olmaya çağırıyoruz!

Greenpeace destekçisi olmak için en iyi nedenler

Biz, hiçbir şirket ve devletten maddi destek ve sponsorluk kabul etmiyoruz. Peki, çevre suçlarına karşı bu kadar güçlü mücadeleleri nasıl verebiliyoruz? Cevap net: Bireylerin kampanyalarımıza verdiği maddi destekler sayesinde. Çevre suçlarına karşı bağımsız ve tarafsız kampanyalar yürütebilmemizin ana nedeni bu.
Vereceğin maddi destekle, aşağıdaki kampanyalarımızın güçlenerek devam etmesini sağlayacaksın.

GDO

Gıdalarımız büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. GDO lobisi, bizleri çok tehlikeli bir deneyin kobayı yapmaya çalışıyor. Hep beraber GDO içeren gıdaların ülkemize ithal edilmesini önledik. Şimdi sıra GDO'lu yemle beslenen hayvanların ürünlerinin etiketlenmesini sağlamakta.

Kuzey Kutbu

Kuzey Kutbu'ndaki buzulların %75'ini son 30 yılda kaybettik. Buzulların erimesinin başlıca nedeni, kirli fosil yakıt petrole bağımlılığımız ve petrol şirketlerinin doyurulamaz kazanma hırsı. Buzulları korumak, dünyamızı korumak demek.

İklim değişikliği

Dünyamız ve ülkemiz için en büyük çevre tehditi iklim değişikliği. Türkiye'de yapılması planlanan ellinin üzerinde kömür santralini engellemek, bu kampanyamızın odağı.

Nükleer enerji

Nükleer santraller, Türkiye ve dünyanın temiz ve güvenli enerji geleceğinin önündeki en büyük engel. Bu ikonik kampanyamızın amacı nükleersiz ve güvenli bir gelecek.

Yorumları göster