Benim yeni yılım 2015 süprizleri ile geliyor

Yeni yıl ruhunu yansıtan en güzel kareyi sen çek, #benimyeniyilim hashtag'i ile Instagram'da paylaş, süpriz ödülü kap!
https://www.facebook.com/dogakoleji/app_1511003145843222

Benim Yeni Yılım yarışması, Doğa Koleji Instagram hesabı (http://instagram.com/doga_koleji) üzerinden düzenlenmektedir ve tüm Instagram kullanıcılarına açıktır.
    “Benim Yeni Yılım”, 16 Aralık 2014 tarihinde Doğa Koleji dijital kanallarından duyurularak başlayacak ve 06 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir.
    Katılımcılardan istenen bilgiler, bu servisin sağlayacağı bilgiler ile sınırlıdır.
    16 Aralık – 06 Ocak tarihleri arasında Instagram’da doğru hashtag (#benimyeniyılım) ile paylaşılan fotoğraflar değerlendirmeye alınacaktır. Gönderilen fotoğrafların ana teması “Yeni Yıl” olacaktır.
    Fotoğraflar belli periyotlarda moderasyondan geçecektir; rencide edici, dini, siyasi ve ideolojik görüşleri temsil eden, marka / markaları kötüleyici, sakıncalı bulunan fotoğraflar onaylanmayacaktır ve yarışmaya dahil edilmeyecektir. Yarışmada ancak onaylanan ve puanlanan fotoğraflar yarışabilir.
    Onaylanan fotoğraflar, Doğa Koleji Facebook hesabında, uygulama sayfasında oylamaya sunulacaktır. Oylama yalnızca Facebook üzerinden yapılacaktır.
    Yarışma sonunda en yüksek puanı alan 15 kişi, Ara Güler’in “100 Yüz” kitabını kazanacaktır. Kazanan yarışmacılar Doğa Koleji Facebook ve Instagram sayfası üzerinden duyurulacaktır.
    Yarışmada dereceye giren tüm fotoğrafların kullanım hakları Doğa Koleji’ne ait olacaktır. Fotoğraf sahipleri kullanılan bu eserlere ilişkin her ne nam altında olursa olsun ücret talebinde bulunmayacaklarını beyan ve kabul etmişlerdir.
    Yarışmaya fotoğraf gönderenler fotoğrafların kendilerine ait olduğunu, kendileri tarafından tasarlanıp çekildiğini taahhüt etmiş sayılacaklardır. Aksine davranıştan doğabilecek tüm hukuki ve cezai sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır. Onaylama sürecinde gönderilen fotoğrafın şahsa ait olmadığının tespiti halinde fotoğraf oylamaya alınmayacaktır.
    Fotoğraflarda bulunan canlı ya da cansız obje ile ilgili her türlü telif, izin vb. taleplere ilişkin sorumluluk fotoğrafı çeken veya fotoğrafı yarışmaya gönderene aittir. Fotoğraf gönderenler bu konuda gereken izinlerin kendileri tarafından alınmış olduğunu , doğabilecek ihtilaflarda tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmektedirler. Bu konuda oluşabilecek ihtilaflarda Doğa Koleji sorumlu olmayacaktır.
    Kişilerle mail adresleri üzerinden iletişime geçilecektir.
    Kazanan yarışmacıların iletişim bilgilerini (ad-soyad, adres, telefon) info.sosyalmedya@dogakoleji.com adresine göndermeleri gerekmektedir.
    Katılımcılar uygulamamıza birden fazla katılabilirler. Skor tablosunda yarışma sonucunda aldıkları en yüksek puan dikkate alınmaktadır. Her katılımcıya sadece 1 hediye kazanma hakkı verilecektir.
    Önceki oyun ve oyunlarda veritabanına dışarıdan müdahale, sunucuya saldırı, kayıt değiştirme girişimi vb. sebeplerden dolayı engellenmiş olan kullanıcıların oyun kayıtları kesinlikle tutulmamaktadır. Bu kayıt ve girişimler otomatik olarak saklanmakta ve herhangi bir girişimde kullanıcı engellenmektedir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır. Doğa Koleji ve Krombera bu konuda kullanıcıları bilgilendirmek ile yükümlü değildir.
    Ödül kazanan kullanıcılar, söz konusu haklarını Doğa Koleji ve/veya Krombera’nın kusurundan kaynaklanmayan nedenlerle hiç ya da gereği gibi kullanamamaları, yanlış iletişim vermeleri iletişim bilgilerindeki değişiklik ve/veya verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılamaması halinde Doğa Koleji ve/veya Krombera sorumlu tutulamayacaktır.
    Kazanılan ödüller başka yarışmacılara ve üçüncü şahıslara devredilemez, nakde çevrilemez.
    Doğa Koleji ve Krombera çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile hediyeleri verilmez.
    Doğa Koleji ve Krombera önceden haber vermeksizin ve sebep belirtmeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.
    Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Doğa Koleji’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
    Doğa Koleji’nin Yarışma’ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan, internet bağlantısının yavaş olması ya da kesilmesi gibi nedenlerden mağduriyetten sorumlu değildir.
    Bu yarışma'ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
    Yarışmaya katılanlar Doğa Koleji’nin işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Doğa Koleji tarafından yapılacaktır.
    İşbu Şartname, “Benim Yeni Yılım” için olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, hediye ya da kampanya için kullanılamaz.

Yorumları göster