100 kişiye Mis hediye paketi

100 kişiye Mis hediye paketi
Yarışma’ ya katılacak katılımcılar (Metin içerisinde yarışmacı ya da katılımcı olarak anılacaktır.), işbu katılım koşullarını okuyarak ve işaretleyerek aşağıda belirtilen şartları tam ve eksiksiz bir biçimde okuduklarını ve anladıklarını, belirtilen şartları gayrikabili rücu olarak kabul ettiklerini ve söz konusu şartlara aykırı hareket etmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  1. www.facebook.com adlı internet sitesinin Mis markasına ait olan Facebook sayfası üzerinden, (https://www.facebook.com/MisGibiSut)  Yıldız Holding A.Ş. tarafından gerçekleştirilen ‘’Mis Gibi Tasarla’’  yarışması 08.12.2014 tarihinde saat 17:00’de başlayacak olup 18.01.2015 tarihinde yine saat 17:00’de sona erecektir. 

2.YarışmacılarınTürkiye genelinde, kendi  Facebook hesabı ile (üyelik bilgileri ile) www.facebook.com internet sitesine bağlanarak www.misgibitasarla.com sayfasındaki forma “Katılımcı Ad, Soyad, Adres, E-Mail Adresi, Telefon” bilgilerini girerek kayıt olup Mis Doğal Yoğurt ambalajını kendilerine verilen öğelerle tasarlamaları ve bu tasarımlarına isim vermeleri gerekmektedir.

3. Her katılımcı yarışma süresi boyunca birbirinden farklı en fazla  10 adet tasarım oluşturma hakkına sahiptir. Katılımcılar oluşturdukları her yeni tasarım için bir adet çekiliş hakkı kazanırlar. İlk çekiliş hakkını kazanmaları için katılım formunu da eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Katılımcı bundan sonra tasarlayacağı her yeni karakter için 1 adet eksra çekiliş hakkı daha kazanacaktır. Ancak en fazla 10 adet tasarım hakkı olduğu için sistem 11. tasarıma izin vermeyecektir. Eğer katılımcı farklı bir tasarım yapmak isterse, var olan ve daha önceden yaptığı tasarımlardan bir tanesini silerek, yeni bir tasarım yapabilir. Eski tasarımını sildiği an, o tasarımdan kazandığı çekiliş hakkı da geri alınır.
Katılımcı 24 saat içinde (00:00 – 23:59 saatleri arasında) uygulama içinden yaptığı ilk Facebook paylaşımı ve ilk twitter paylaşımı için de birer adet Ekstra çekiliş hakkı kazanır. Birinci seferden sonra yarattığı karakteri Facebook ya da Twitter’da paylaşsa dahi çekiliş hakkı kazanamaz. Bu açıklama uygulamada katılımcının karşısına uyarı olarak çıkacaktır.

4. Yarışmanın bitiş tarihinen 7 gün sonra yapılacak olan çekilişle 99 kişiye Mis hediye paketi hediye edilecektir. Hediye kutusunun içerisinde; 1 adet 1000 ml Mis Tam Yağlı Süt,  1 adet 200 ml Mis Tam Yağlı Süt,  1 adet 200 ml Mis Kakaolu Süt,  1 adet 200 ml Mis Çilek Aromalı Süt bulunmaktadır.
5. Yarışmaya sunulan tasarım ve tasarımlara verilen isimler, moderasyon yetkililerince yapılacak denetleme  ile, yarışma konusuna uygun olmayan, dini veya siyasi içerikli  sakıncalı ve zararlı yayınlar  ile  genel ahlak kurallarına aykırı  olanlar yarışmaya  kabul edilmeyecektir. Yıldız Holding A.Ş. hiçbir gerekçe göstermeksizin, Yarışmacıları Yarışma dışı bırakma hakkına münhasıran sahiptir. Yarışmaya kabul edilen yarışmacıların tasarımları Mis Süt Facebook ve Twitter sayfalarında yayınlanacaktır.

6. Yarışma bittiğinde, yarışma özel jürisi tarafından, yarışmaya sunulan tüm tasarımlar ve tasarımlara verilen isimler değerlendirilecektir. Tasarımı jüri tarafından değerlendirilip başarılı bulunan katılımcıya 1 adet Mis hediye paketi hediye edilecektir. Ayrıca katılımcının tasarladığı ve isim verdiği tasarım, Mis karakter ailesine dahil olacaktır.
7. Kazananlar, 03 Şubat 2015 günü, Mis Süt Facebook sayfasında ilan edilecektir. Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.
8. Yarışma jürisi; Yıldız Holding Genel Müdürü, Şok Market Marka Ekibi, Yıldız Holding Dijital Ekibi, AdStation Dijital Bölüm Direktörü ve M.A.R.K.A Ajans Kreatif Direktöründen oluşmaktadır. Yarışmacılar,  jürinin vereceği kararların nihai olacağını, jürinin kararlarına karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.
9. Yarışmaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir.
10.  Yarışmacıların 18 yaşından büyük olması ve yasal ikametgah adreslerinin Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde bulunması gerekmektedir. Yarışmaya ,Yıldız Holding A.Ş. ve ilgili ajans çalışanları ile 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
11. Herhangi bir şekilde eksik yapılan başvurular (talep edilen belgelerin tam olarak ve zamanında tamamlanamaması, formların eksik doldurulması… vb.) değerlendirilmeye alınmaz.
12. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımcılar, yarışmaya ilişkin katılım ve kazananların değerlendirilmesinde ilettikleri formda yazılı bilgilerin esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar. Ödül kazanabilmek için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması zorunludur. Katılımcılar, Yarışma’ya katılırken sundukları kimlik bilgilerinin doğru olduğunu; sundukları kimlik bilgilerinin doğru olmadığı ve/veya kendilerine ait olmadığı tespit edilirse ve/veya herhangi bir nedenle Yarışma’ya katılımlarının kurallara aykırı olduğu belirlenirse, Yarışma’ya katılımlarının engellenebileceğini, Yarışma dışı bırakılabileceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.

13. Ödüller, kendisine ulaşılan ya da belirtilen sürede başvuranlara, T.C sınırları içinde kargo bedeli olmadan sunulacaktır. katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle ödül kazananlara ulaşılamaması, ödüllerin teslim edilememesi ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan Yıldız Holding sorumlu tutulamaz.
15. Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.

16. Yıldız Holding A.Ş. , bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan , söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.
17. Yanı sıra kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya İnternete erişimde aksaklıklardan, yarışmanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile yarışmanın uygulamasının zarar görmesi Yıldız Holding ve ilgili ajans hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


18. Yıldız Holding A.Ş. yarışmaya katılarak form dolduran kullanıcılara, gerektiğinde pazarlama, tanıtım ve bilgi amaçlı e-posta gönderme hakkına sahiptir.
19. Yıldız Holding A.Ş.  dilediği zaman (Yarışma başlamış dahi olsa, her aşamada) önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın herhangi bir gerekçe göstermeksizin yarışmayı iptal etme ve yarışma koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışma koşullarını Facebook uygulaması üzerinden takip etmek katılımcıların sorumluluğundadır. Böyle bir durumda katılımcılar, Yıldız Holding A.Ş.’ye karşı herhangi bir hak, alacak, talep ve şikayet ileri sürmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
20. Katılımcı, Yarışma için www.misgibitasarla.com adresi üzerinden oluşturacağı tasarım üzerinde Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu (FSEK) madde 80/1-A uyarınca sahip olduğu/olacağı tüm bağlantılı hakları yer, sayı, süre, mecra ve içerik itibariyle sınırsız olarak, tüm bu hakları yurt içinde ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişilere dilediği koşullarda lisans verme/devretme hakları da dahil olmak üzere Yıldız Holding A.Ş.’ye  gayri kabili rücu ve bila bedel olarak devrettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
Katılımcı, FSEK madde 80/ 1-A uyarınca icrasının tespit edilmesi, bu tespitin çoğaltılması, satılması, dağıtılması, kiralanması ve ödünç verilmesi; işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletimi ve yeniden iletimi; temsili; aslı veya çoğaltılmış nüshalarının satış yoluyla veya diğer yollarla dağıtılması; telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma dağıtımı veya sunulması ve gerçek kişilerin seçtikleri yer ve zamanda icraya ulaşılmasını sağlamak suretiyle umuma iletimi haklarını yer, süre, mecra, içerik ve sayı sınırı olmaksızın Yıldız Holding A.Ş.’ye gayri kabili rücu ve bila bedel olarak devrettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
Yıldız Holding A.Ş. icranın ve/veya icranın yer aldığı/alacağı eserlerin tamamını ya da bir kısmını Yıldız Holding A.Ş. tarafından belirlenecek her türlü mecrada FSEK Madde 21 Hükmünde düzenlenen İşleme Hakkı kapsamında her türlü işleme; her tür görsel-işitsel eser içerisine senkronizasyon suretiyle döşeme ve ticari faaliyete konu etme; FSEK Madde 22’de düzenlenen Çoğaltma Hakkı kapsamında asıl ve/veya işlenecek halini/ tamamını veya bir kısmını, aslını veya kopyalarını, herhangi bir şekil veya yöntemle, tamamen veya kısmen, doğrudan veya dolaylı, geçici veya sürekli olarak çoğaltma; aslını veya çoğaltılmış nüshalarını kiralamak, satışa çıkarmak, FSEK Madde 23’te düzenlenen Yayma Hakkı kapsamında ödünç vermek ve/veya diğer yollarla dağıtmak suretiyle yayma; FSEK Madde 24’te düzenlenen Temsil Hakkı kapsamında doğrudan doğruya yahut işaret, ses veya resim nakline yarayan aletlerle umumî mahallerde okumak, çalmak, oynamak ve göstermek gibi temsil suretiyle faydalanma; Madde 25’te düzenlenen İşaret, Ses ve/veya Görüntü Nakline Yarayan Araçlarla Umuma İletim Hakkı, kapsamındaaslını veya çoğaltılmış nüshalarını, radyo-televizyon, uydu ve kablo gibi telli veya telsiz yayın yapan kuruluşlar vasıtasıyla veya dijital iletim de dahil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla yayınlamak ve yeniden yayınlamak suretiyle umuma iletme; DVD, VCD, BD, CD ROM, CD, … vs. gibi işbu Katılım Şartları tarihinde bilinen ve işbu Katılım Şartları tarihinden sonra geliştirilecek teknik olanaklarla üretilecek ses ve/veya görüntü taşımaya yarayan araçlara kaydetme ve bu suretle ticari faaliyete konu etme; herhangi bir internet sitesi ayrımı olmaksızın dijital ortamlar aracılığıyla umuma iletme ve üçüncü kişilerin erişimine sunma; her türlü ticari faaliyete konu etme; aplikasyonlar aracılığıyla ve/ veya çeşitli şekillerde mobil araçlarda/ortamlarda (iOS, android, Windows Mobile, Symbian … vs. gibi mobil işletim sistemleri ile bu sistemleri çalıştıran her türlü cihaz) ve Katılım Şartları tarihinde bilinen ve/veya Katılım Şartları tarihinden sonra geliştirilecek teknolojiler aracılığıyla kullanma, umuma iletme ve üçüncü kişilerin erişimine sunma haklarını yurtiçi ve yurtdışında herhangi bir yer, mecra, süre, içerik ve sayı sınırlamasına tâbi olmaksızın gayri kabili rücu olarak kullanacaktır. Söz konusu hakların kullanılması sonucu elde edilecek gelirlerin tamamı Yıldız Holding A.Ş.’ye ait olup, katılımcı, anılan gelirlerden hiçbir şekilde pay istemeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

22. Yarışmacılar, gerek Yarışma süresince ve gerek Yarışma sona erdikten sonra, öğrenecekleri her türlü bilgiyi, yasal bir zorunluluk olmadıkça, üçüncü kişilere açıklamamayı, bu anlama gelecek davranışlarda bulunmamayı kabul, beyan ve taahhüt ederler.
23. Yıldız Holding A.Ş.  işbu katılım koşullarında yer alan hak ve yükümlülüklerini, kısmen veya tamamen, dilediği şartlarda üçüncü kişilere devir ve temlik edebilir. Yarışmacı işbu Katılım Şartları’nın yarışma süresince yürürlükte kalacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Gizliliğe ilişkin madde süresiz olarak yürürlükte kalacaktır.
24. Bu yarışma, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında uygulanmaktadır.
25. Yarışmaya katılan herkes yukarıda yazılan kuralları okumuş ve onaylamış olduğunu gayrikabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
26. Yarışma ve işbu Katılım Şartları’na ilişkin çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

Yorumları göster