MarkaCanvas - Fotoğraflarınızı kanvas tablo üzerine taşımayı seviyoruz

MarkaCanvas'da, fotoğraflarınızı kanvas tablo'ya baskı dışında çok daha fazlasını yapıyoruz. Müşterilerimize mümkün olan en yenilikçi imkanlarla, basit ve eğlenceli bir şekilde kendi kişiselleştirilmiş kişiye özel tablo oluşturmasına yardımcı oluyoruz.
Müşteri memnuniyeti söz konusu olduğunda sadece görev olarak bakmıyoruz. Müşterilerimizin tüm Markacanvas deneyimlerinde koşulsuz mutlu olmaları için çalışıyoruz. En iyi kalitede kanvas tablo oluşturmak için; kolay sipariş oluşturma, müşteri desteği, zamanında teslimat sürecine kadar memnun etme konusunda takıntılıyız. Seveceğinize garanti veriyoruz.
Yüksek kaliteli kanvas tablo baskıları sağlamak için en iyi kalite tuval bez, mürekkep, yazıcılar ve çerçeveler kullanırız. Tuval - kanvas baskılarımız el yapımı olarak Türkiye, istanbul şehrinde yapılmaktadır.
Eşsiz fotoğraflarınızın kanvas tablo üzerine kusursuz olarak aktarılması çok ciddiye aldığımız ve son derece hassas davrandığımız bir süreçtir. Tasarımcımız ve teknik uzmanlarımız, fotoğraflarınıza eğer gerekiyorsa ince ayarlar yaparak (kırmızı göz kaldırma, netlik, kırpma vs.) baskının mükemmel olması için titizlikle çalışmaktadırlar. Düşük çözünürlüklü olsa dahi harika kanvas tablolara sahip olabilirsiniz. Bu bizim işimiz...

Yorumları göster