Yarın değil bugün VodafoneRed dünyasıyla tanışın

VodafoneRed dünyasıyla hemen tanışmanızı istiyoruz.
Siz de istiyorsunuz ama belki vakitsizlikten, belki çok basit ve zahmetsiz olduğunu bilmediğinizden, numaranızı taşımayı erteliyorsunuz. Artık ertelemeyin! Sadece iletişim bilgilerinizi bırakın, gerisini biz halledelim. İstemezseniz sizi aramayız ama uygun bulursanız da size Vodafone Red’li olmanın keyfini sürmek kalır.

Vodafone Red ile yurtdışını, yurtiçiymiş gibi arayabilirsiniz
Red Tarifeleriyle, 21 Vodafone ülkesindeki ev, cep ve iş telefonlarını, her yöne dakikalarınız ile hiçbir ek ücret ödemeden arayabilirsiniz.

Özel Müşteri Temsilciniz sizi bekliyor
7 gün 24 saat ücretsiz olarak, öğrenmek istediğiniz ve aklınıza takılan ne varsa, 7008'i dilediğiniz gibi arayabilirsiniz.

Mobil Destek Ekibi ile telefonunuzun doktoru ayağınıza gelsin
Telefonunuzla ilgili çözemediğiniz bir probleminiz mi var? Mobil Destek Ekibi’ni arayın, dilediğiniz an, istediğiniz yere gelip telefonunuzla ilgili sorunu çözelim.
*Red ve Red Elite tarifeleri için geçerlidir.

Vodafone Red tarifeleri yurtdışında da geçerli
Red tarifenizdeki dakikalarınızı, SMS ve hatta internetinizi günde sadece 9.90TL’ye yurtdışında da yurt içi gibi kullanabilirsiniz.

Vodafone Red ile seyahat etmek çok rahat
Havaalanına VIP transfer hizmeti, Bugdet'tan %50 indirimli araç kiralama ve ücretiz Lounge kullanımının keyfini sürün.

Özel Back-Up Hizmeti hayatın her alanında problem çözüyor
Kapıda kaldınız çilingir lazım, yolda kaldınız çekici lazım, acil uçak bileti lazım... Aslında Size Özel Back-Up hizmeti lazım! 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayın.

Vodafone Red ile yurtdışını, yurtiçiymiş gibi arayabilirsiniz
Vodafone Red, ailenizi düşünür
Red’liler ailelerini %30 indirimle, ayda 49 TL'den başlayan fiyatlarla Red dünyasıyla tanıştırıyor. 4 kişiye kadar aile üyelerinizi Red’e getirin, onlar da avantajlı tarifeler ve fırsatlardan yararlansın.

Yorumları göster