Vakıfbank Visa kartı ile 50 TL alışveriş yapanlar Visa logolu futbol topu kazanma şansını yakalıyor

VakıfBank Visa Worlcard veya Visa Electron kartınız ile 23-24 Ağustos 2014 tarihlerinde Cevahir AVM, Aqua Florya AVM ve Optimum Outlet ve Alışveriş Merkezi’nde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
Alışverişten sonra kullanılan Visa logolu kartı, ilgili alışverişe ilişkin fiş ve kart slipini Visa standına getirerek Visa-Fifa logolu futbol topunu teslim alabilirsiniz.
Kampanya, 23-24 Ağustos 2014 (10:00-22:00) tarihlerinde Visa Europe Services Inc. (VISA) tarafından düzenlenmektedir.
Kampanya tarihlerinde, tüm Visa logolu kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile kampanyaya dahil alışveriş merkezleri, İstanbul Cevahir AVM, Aqua Florya AVM ve Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi içerisindeki mağazalardan ve restoranlardan aynı kredi kartı/banka kartı/ön ödemeli kart ile aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşteriler faydalanabileceklerdir.
Müşteriler, aynı gün içerisinde yapılmış söz konusu alışverişlerinde kullandıkları Visa logolu kredi kartı/banka kartı/ön ödemeli kart ve bunlara ilişkin slip ile birlikte alışverişin yapıldığı AVM’lerdeki kampanya standlarına gelip bu belgeleri ibraz ettikleri takdirde, kendilerine ücretsiz olarak ‘1 adet Visa-FIFA logolu Futbol Topu’ hediye edilecektir.
Kampanya ödülüne hak kazanabilmek için, alışverişlerin kampanyanın geçerli olduğu tarihlerde, belirtilen AVM’lerde, aynı gün içerisinde aynı Visa logolu kredi kartı/banka kartı/ön ödemeli kart ile yapılmış olması gerekmektedir.
Bir kişi kampanya ödülü olan ‘1 adet Visa-FIFA logolu Futbol Topu’ hediyesine aynı gün içerisinde aynı Visa logolu kredi kartı/banka kartı/ön ödemeli kart ile yalnızca bir kez hak kazanabilir.
Kampanya dönemi içerisinde yapılan iadeler, farklı fiyatlı bir ürünle değişimler, puan ile yapılan harcamalar, kartlar ile yapılan nakit çekim ve nakit işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya ödülü olan ‘1 adet Visa-FIFA logolu Futbol Topu’ her bir alışveriş merkezi için stoklarla sınırlıdır.
Mağazadaki alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklıklardan VISA sorumlu değildir.
VISA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar VISA tarafından duyurulacaktır.


Yorumları göster