Todaytix Tiyatro bileti satın alabileceğiniz bir uygulama

New York City tiyatro gösterilerine bilet almanıza imkan sağlayan bir uygulama. Sinema sektörüne bakınca pazarı biraz daha küçük gibi görünebilir fakat doğru stratejilerle iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum. Basit ve kullanışlı bir arayüzü mevcut. Haftalık olarak gösterimdeki tüm Broadway gösterilerine ulaşabiliyorsunuz. Koltuk yerinizi seçebiliyor ve kampanyalı fiyatlardan yararlanarak bilet satın alabiliyorsunuz. 
Todaytix bilet başına $5 komisyon alıyor. Benzer bilet sitelerinde bu fiyat koltuk başına 8 ile 15 dolar arasında değişiyor. Ek olarak isterseniz $5 daha verip sizi kapıda bekleyen bir görevli ile daha hızlı bir giriş imkanı bulabiliyorsunuz. Sıra beklemek istemeyenler için gayet kullanışlı bir uygulama.
Gösterimdeki oyunları görmek için üye olmanıza gerek yok. Bilet satın almak için ister facebook hesabınızla ya da isterseniz mail adresinizle üye olmanız gerekiyor. Kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz.
Şu an için sadece New York gösterilerine ulaşabiliyorsunuz. Fakat bu yıl içerisinde  Londra West End’i de eklemeyi düşünüyorlar. Sonra sıra Chicago ve Las Vegas’ta.

Todaytix’in IOS uygulamasına buradan, Android uygulamasına buradan , web sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumları göster