TTNET Digiturk Kampanyası



TTNET’ten NETLİMİTSİZ paketiyle; Digiturk’ten Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi seçin. Hem internetiniz limitsiz olsun; hem de Digiturk’ün heyecan dolu dünyasının keyfini çıkarın.
Üstelik Digiturk’e yeni üye olursanız, ilk 3 ay dilediğiniz Digiturk üyelik paketi HD kalitesiyle hediye*

  • Kampanya kapsamında NETLİMİTSİZ, HİPERNET LİMİTSİZ ve FİBERNET LİMİTSİZ paketlerinin ücreti 24 ay boyunca yeni müşteriler için 39 TL’dir. Mevcut taahhütsüz TTNET müşterileri için NETLİMİTSİZ paket ücreti 39 TL; HİPERNET LİMİTSİZ ve FİBERNET LİMİTSİZ için paket ücreti 24 ay boyunca 49 TL’dir.
  • Kampanya kapsamında Yalın paketlerin seçilmesi durumunda NET ve HİPERNET paketleri için 12 TL (güncel tarifesi 15 TL); FİBERNET paketleri için 26 TL (güncel tarifesi 28 TL) Yalın Erişim ücreti alınacaktır.
  • Müşteri, NET paketlerde, ADSL hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar destekleyen hızı; ULTRANET Paketlerde 16 Mbps'ye kadar destekleyen hızı, FİBERNET ve HİPERNET paketlerde, tercih edilen pakete göre 20, 50 ve 100 Mbps’ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız değişiklik gösterebilecektir.
  • Tercih edilen paket için belirlenmiş Adil Kullanım uygulaması için tıklayınız. Veri kullanımı, adil kullanım uygulaması kapsamında paket için belirlenen sınırı aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
  • Kampanya 31 Ağustos 2013’e kadar geçerli olup tüm yeni ve mevcut taahhütsüz bireysel müşteriler 24 ay taahhüt vererek kampanyadan faydalanabilir.
  • 24 ay taahhüt internet ve Digiturk hizmetlerini kapsar ve bu süre boyunca indirimli fiyatlardan sunulur. 25. aydan itibaren, hizmetlere ait paketlerin yürürlükteki aylık fiyatları geçerlidir.
  • Aylık bedellerinin (internet hizmeti) tamamı TTNET faturasına yansıtılır. Digiturk için ayrıca fatura gönderilir.
  • Fiyatlara internet bağlantı ücretleri, kota aşım ücretleri ve ek hizmetlere ilişkin ücretler dahil değildir.
  • Yeni aboneliklerde internet hizmeti için bağlantı ücreti 3 TL taksitle 12 ay boyunca alınır.
  • Pakete dahil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadar ki (son gün dahil) internet kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin Kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
  • İnternet paketlerine ait damga vergileri TTNET faturasına yansıtılır.
  • Taahhüt süresi boyunca paket değişikliği için taahhüt başlangıcında tercih edilen İnternet paketlerinden, sadece paket yapısına dahil olan ve yürürlükteki aylık ücreti daha yüksek paketlere geçiş yapılabilir. Belirtilen durumun haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali olarak değerlendirilir. Kampanya kapsamında geçilebilecek İnternet paketleri:
Paket Kampanya Tarifesi İndirim Tutarı
ULTRANET LİMİTSİZ (8 Mbps'ye Kadar) TL49 x 24 Ay TL19 x 24 Ay
NETLİMİTSİZ Plus (8 Mbps'ye Kadar) TL68 x 24 Ay TL25 x 24 Ay
8LİMİTSİZ (8 Mbps) TL89 x 24 Ay TL30 x 24 Ay
FİBERNET LİMİTSİZ (50 Mbps'ye Kadar) TL89 x 24 Ay TL10 x 24 Ay
FİBERNET LİMİTSİZ (100 Mbps'ye Kadar) TL109 x 24 Ay TL10 x 24 Ay
FİBERNET FULLİMİTSİZ (20 Mbps’ye kadar) TL199 x 24 Ay TL20 x 24 Ay
HİPERNET LİMİTSİZ (50 Mbps'ye Kadar) TL89 x 24 Ay TL10 x 24 Ay
HİPERNET LİMİTSİZ (100 Mbps'ye Kadar) TL109 x 24 Ay TL10 x 24 Ay
  • Kampanya kapsamında verilen İnternet hizmetleri için nakil ve devir işlemleri yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında taahhüt edilen şartlara uymak kaydı ile, kurulum ücreti alınmaz, Digiturk aktivasyon bedeli olarak 30 TL alınır.
  • Kampanya kapsamında verilecek Digiturk uydu alıcısı, Digiturk aboneliğinizi sona erdirmeniz durumunda Digiturk’e iade etmeniz koşuluyla kullanımınıza tahsis edilir.
  • Müşterinin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; taahhütname’nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilecektir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Kampanya ile sunulan internet hizmeti alt yapı olanakları sınırlıdır.
  • Pakete dahil olan internet tarifeleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • İnternet aylık paket ücreti ve kota aşım ücretine her yıl Ocak ayında %7’yi aşmayacak şekilde fiyat artışı yapılacaktır.

Yorumları göster