Kaspersky Pure 2.0 1 Kullanıcı 1 Yıl (Internet Security + Aile Koruması) 32,81 TL


Kaspersky Pure 2.0 1 Kullanıcı 1 Yıl (Internet Security + Aile Koruması) 


Internet tehditlerine karşı ödüllü koruma

PCnizde çalışmakta olan en yeni virüs teknolojilerimizi bulut teknolojisinin sağladığı geniş kapsamlı avantajlarla birleştiren Kaspersky PURE 2.0, sadece bulut özellikli paketlerin sunabileceği güvenliğe oranla daha kapsamlı güvenlik sunar. Çevrimiçi alışveriş yaparken, bankacılık işlemleri gerçekleştirirken ve sosyal ağ sitelerinde gezinirken kötü amaçlı yazılımlardan ve kimlik hırsızlığı web sitelerinden korunun.

Tüm ailenizi koruyun

Ödüllü özellikler çocuklarınızı ve bilgilerinizi korumanıza yardımcı olur. Internete, uygulamalara, oyunlara ve web sitelerine erişimi kontrol etmenin yanı sıra Anında Mesajlaşma ve sosyal ağ girişlerini kısıtlayabilir veya kayıt altına alabilirsiniz. Kaspersky PURE 2.0, telefon ve kredi kartı numaralarınızın aktarılmasını dahi engelleyebilir.

Kimlik bilgilerinizi koruyun

Gelişmiş özellikler, çevrimiçiyken kimlik bilgilerinizi korumanıza yardımcı olur. Password Manager, güçlü parolalar üretip bu parolaları şifrelenmiş bir kasada saklayarak web sitelerinde ve uygulamalarda otomatik olarak oturum açmanızı sağlar. En yeni kimlik hırsızlığına karşı korunma teknolojileri çevrimiçi dolandırıcılığı önlemeye yardımcı olurken, ekran Sanal Klavyesi kredi kartı numaranızın tuş kaydediciler veya kimlik hırsızları tarafından çalınmasını engellemeye yardımcı olur.
*Password Manager tüm x64 işletim sistemlerinde, uygulamalarda veya tarayıcılarda kullanılamaz.

Dijital varlıklarınızı koruyun

Kaspersky PURE 2.0, bir harici sürücü ya da USB cihazına otomatik yedeklemeler planlamanıza imkan tanıyarak, fotoğraflarınızı, müziğinizi ve mali belgelerinizi hırsızlık veya sabit disk arızası durumlarında korumanızı sağlar. Daha fazla güvenlik için hassas ve kişisel bilgileriniz için kolayca şifreleyebilirsiniz.

PC performansınızı artırın

PCnizin silinen dosyaları ve gezinme geçmişinizi saklaması performansa etki eder ve güvenliğiniz için tehlike oluşturur. Belgelerinizi kalıcı olarak "öğüterek" ve geçmiş bilgilerinizi, geçici dosyalarınızı, tanımlama bilgilerinizi ve Çöp Kutunuzu silerek PCnizin sorunsuz şekilde çalışmasını sağlayın.

Birden fazla PCnin güvenliğini kolayca yönetin

Ailenizin tüm PClerinin güvenliğini yönetmek şimdi daha kolay. Kaspersky PURE 2.0, tüm güvenlik görevlerini yürütme, taramalar ve güncellemeler gerçekleştirme, yedeklemeler uygulama, güvenlik sorunlarını giderme ve evinizdeki tüm PClerdeki ebeveyn kontrollerini yönetme gibi görevleri kullanmakta olduğunuz PCden gerçekleştirmenize olanak sağlar.

Hibrit Koruma… bulut teknolojisinin gücü ve PCnizin gücü bir arada

Hibrit Koruma, Kasperskynin PCnizde çalışmakta olan en yeni güvenlik teknolojilerini, bulut teknolojisi tarafından sunulan hız, verimlilik ve global güvenlik bilgileriyle birleştirir. Kaspersky PURE 2.0, tehditlere karşı bugüne kadarki en hızlı ve etkin korumayı sağlar.

System Watcher… bilinmeyen kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma

System Watcher, uygulamalardaki şüpheli etkinlikleri izler ve kötü amaçlı yazılım tarafından gerçekleştirilen sistem değişikliklerini tersine çevirmenize olanak sağlar. System Watcher, yeni, bilinmeyen tehditlerin algılanabilmesi için daha fazla etkinliği izler ve diğer bileşenler tarafından toplanan bilgileri kullanır.

File Advisor… buluttan anında bilgi

Dosya itibar bilgilerini KSNye Gönder (Kaspersky Güvenlik Ağı) seçeneğini tıklatarak, tüm çalıştırılabilir dosyalar, uygulamalar veya komut dizelerinin itibar bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bulut teknolojisinden, dosya adı, boyutu, oluşturulma tarihi ve son değiştirilme tarihi, tehdit puanı, dijital imza, coğrafya, dağıtım ve daha fazlası hakkında anında bilgi alabilirsiniz.

Ev Ağı Denetimi… birden fazla PCyi kolayca yönetme

Kaspersky PURE 2.0da, birden fazla PCyi tek bir PC üzerinden yönetmenize ve korumanıza olanak sağlayan Ev Ağı Denetimi özelliği bulunmaktadır. Ev Ağı Denetimi, taramalar, güncellemeler ve yedekleme görevleri uygulamanıza, güvenlik sorunlarını gidermenize, güvenlik lisanslarını güncellemenize olanak sağlamanın yanı sıra ebeveyn denetimlerini uzaktan yönetmenize imkan tanır.

Password Manager… kolay ve güvenli

Sadece bir parolayı hatırlayın ve tüm diğer parolalarınızla ilgilenmeyi güçlü parolalar üreten, hesap bilgilerini şifreleyen ve web sitelerinde ve uygulamalarda otomatik olarak oturum açan Kaspersky PURE 2.0a bırakın.

Ebeveyn Denetimleri… çocuklarınız için daha güvenli

Kaspersky PURE 2.0, çocuklarınızın PC kullanımını, çevrimiçi etkinliklerini ve iletişimlerini kendi bilgisayarınızı kullanarak uzaktan izlemenize ve/veya sınırlamanıza olanak sağlar. Kaspersky, çocuklarınız yanınızda olmasa bile güvenli ve sorumlu şekilde çevrimiçi olmalarını sağlamanıza yardımcı olur.

Yedekleme ve Geri Yükleme… önemli dosyalarınızı korur

Yedekleme ve geri yükleme özellikleri önemli fotoğraflarınızı, müziğinizi ve mali belgelerinizi hırsızlık, kayıp ve sabit sürücü arızası durumlarında korumanıza yardımcı olur. Ayrıca hassas, kişisel bilgilerinizi şifreleyerek daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Yorumları göster