Emekli Maaşınızı Finansbank'a Taşıyın, 250 TL Hoş Geldin Hediyesi Kazanın

Aylık en az 500 TL'lik emekli maaşını Finansbank'a taşıyan müşterilerimiz, hoş geldin hediyemiz olarak 250 TL kazanma fırsatı yakalıyor.
Bunun için tek yapmanız gereken 24 ay boyunca maaşınızı Finansbank aracılığıyla almak ve Kredili Mevduat Hesabı açtırmak.
Emekli maaşınızı Finansbank'a taşıyın, sizi hem Finansbank Emeklilik Paketi'nin avantajlarıyla tanıştıralım hem de hesabınıza 250 TL tutarında hoş geldin armağanınızı yatıralım!

  • Kampanyaya 1 Ağustos 2013 gününden itibaren kayıt olabilirsiniz.
  • Kampanyaya sadece Finansbank Şubelerinden başvurabilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, belirtilen kampanya tarihleri aralığında Kampanya Başvuru Formu'nu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
  • Başvurunuzu takiben emekli maaş hesabı açılışına ilişkin Bireysel Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi (BİS) ve diğer dokümanlar imzalanmalıdır.
  • Maaşınız adınıza açılan Kredili Mevduat Hesabı'na yatırılacağı için "Kredili Mevduat Hesabı Başvuru Formu'nu (Ay Sonu Hesabı Başvuru Formu) doldurmanız ve emekli maaşınızı 1 Nisan 2014'e kadar Finansbank aracılığıyla almaya başlamanız gerekmektedir. 
  • Kampanyadan faydalanmanız için aylık emekli maaşınızın 500 TL ve üzerinde olması, 3 aylık ödenen maaşlar için 1,500 TL ve üzeri olması gerekmektedir.
  • 1 Aralık 2012 - 12 Mart 2013 tarihi aralığında emekli maaşını Finansbank'tan alan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamaz.
  • 1 Aralık 2012 - 12 Mart 2013 tarihi aralığında emekli maaşı Finansbank'a yatan müşterilerimiz arasından, emekli maaşlarını farklı bir banka aracılığıyla almaya başlayıp sonra tekrar Finansbank aracılığıyla almak için talepte bulunanlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Kampanyaya başvuruda bulunan müşterilerimizin değerlendirme, dokümanların temini ve Kredili Mevduat Hesabının açılışlarını takiben emekli maaşları bankamıza yatırılmaya başlanır. Belirtilen diğer bütün şartları yerine getiren müşterilerimizin ödülleri, maaş almaya başlanılan güne göre aynı/devam eden ayın 5. ya da 16. ya da 25. günlerinde emekli maaşı hesaplarına yüklenir.
  • Kampanyadan kazanılan ödülün geri alınmaması için emekli maaşınızın alındığı ilk ay da dahil olmak üzere 24 aylık süre boyunca Finansbank'a yatmaya devam etmesi gerekmektedir. Bu kapsamda 24 aylık süre içerisinde kalan Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarının 5. işgününe kadar emekli maaşınızın halen Finansbank'a yatıp yatmadığı kampanya katılım şartları kapsamında değerlendirilecektir.
    Kampanya şartlarında belirtilen sürelerde her hangi bir nedenle sözleşme feshedilir veya maaş hesapları herhangi bir nedenle kapatılır ise; kampanya kapsamında tarafınıza ödenmiş olan bedeller mevcut vadesiz hesaplarınızdan geri alınmak sureti ile tahsil edilecektir. Bakiyenin yeterli olmadığı durumlarda ise Kredili Mevduat Hesabından tahsilat sağlanacaktır.
  • Banka; kredi limitini, limitin tahsis edildiği tarih itibariyle Banka'ya beyan etmiş olduğunuz mali yapınız, piyasadaki iktisadi şartlar ile Banka'nın kredi tesis ve idame maliyetlerini dikkate alarak tahsis edip etmemekte serbesttir. Mali yapınızda, bankacılık sektörünü ilgilendiren iktisadi şartlarda ve/veya Banka'nın kredi tesis ve idame maliyetleri kapsamında bir değişiklik olması halinde; Banka'nın, tahsis edilen kredi limitini, türünü, kullanma konusunu ve/veya kullanım koşullarını, teminat verilmiş olup olmamasına bağlı bulunmaksızın, değiştirebilme, limitin tamamını veya bir kısmını iptal edebilme, kredinin kullanımını bir müddet için durdurabilme veya krediyi geri çağırabilme hakkı saklıdır.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir
  • Finansbank. A.Ş şubede yapılacak işlemler sırasında başvuruyu yukarıda belirtildiği şekilde serbestçe değerlendirme, uygun görmediği başvuruları kabul etmeme ve gerekli gördüğü hallerde ek teminat ve gelir belgesi, isteme hak ve yetkisine sahiptir.
  • Kampanyaya sadece Finansbank A.Ş. şubelerinden başvuru yapılabilmektedir. Kampanyadan çıkış yapmak isteyen müşterilerimizin, başvuru yaptığı Finansbank şubesine kampanya iptali için yazılı talimat vermesi gerekmektedir.

Yorumları göster