Avrupagöz Facebook Kampanyası

Avrupagöz Facebook Kampanyası Katılım Koşulları

    İşbu Şartname konusu "Avrupagöz Facebook Kampanyası" ("Kampanya") Avrupagöz ("Avrupagöz") tüketicilerinin tümüne açıktır. Kampanya'ya Avrupagöz çalışanları ve birinci derece akrabaları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
    "Avrupagöz Facebook Kampanyası" 20.07.2013 tarihinde başlayacak ve 02.09.2013 tarihinde sona erecektir.
    Katılım esnasında belirtilen iletişim bilgilerinden kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.
    Kampanya’ya http://www.facebook.com/avpgoz sitesi üzerinden "Gülümseyen Gözler" uygulamasına tıklayarak üye olup fotoğraf yükleyenler katılacaktır. Kampanyaya sadece Facebook hesapları üzerinden katılım sağlanabilir.
    Kampanyaya katılan kişiler arasından en çok oy alan katılımcıya iPhone 5, ikinciye Avrupagöz Exclusive Card, üçüncüye Avrupagöz Advantage Card verilecektir.
    Her katılımcının bir tek ödül kazanma hakkı vardır.
    Uygulamaya katılım ücretsizdir, 18 yaşından büyük herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.
    Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya Avrupagöz'ün kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Avrupagöz'ün herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
    Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Kazananlara ödülleri kayıt formunda bildirdikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.
    Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar ödüle hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Avrupagöz’ün yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
    Kampanya'ya katılanlar Avrupagöz'ün işbu kampanya şartnamesinde tesis ve ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Avrupagöz tarafından yapılacaktır.
    Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Avrupagöz’ün defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
    Avrupagöz, kampanyaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
    İşbu şartname, Avrupagöz Facebook Kampanyası için geçerli olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.
    Katılım koşullarını kabul etmiş olan kişi Avrupagöz’ün ona bilgilendirici SMS ve e-posta göndermesini kabul etmiş sayılır.

Yorumları göster