Gittigidiyor 8-22 Temmuz Worldpuan Kampanyası

Kampanya kapsamında Yapı Kredi Worldcard ve TEB Worldcard kart sahipleri 8 - 22 Temmuz 2013 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında GittiGidiyor.com üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 500 TL - 999,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde 50 TL Worldpuan, tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 1.000 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 100 TL Worldpuan kazanacaklardır.

Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Bir banka müşterisi, sahip olduğu farklı kartlar üzerinden birden fazla kez aynı kampanyaya katılırsa, sadece en yüksek tutarlı alışverişten kazandığı Worldpuan'lar hesabına yüklenir.

Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuanlar; Worldpuan ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilir. GittiGidiyor'da kredi kartı puanları ile ödeme yapılamamaktadır.

GittiGidiyor'da gerçekleştirilen Worldpuan kampanyaları birbiriden bağımsızdır. Eski tarihli bir kampanyadan faydalanan bir kullanıcı mevcut kampanyadan da faydalanabilecektir.

Kazanılan Worldpuan'lar, 30 Temmuz 2013 tarihinde, gün içerisinde kartınıza tanımlanacaktır. 31 Temmuz 2013 tarihine kadar tanımlanmayan puanlarınız için bankanızın müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 12 Ağustos 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 13 Ağustos 2013 tarihinde geri alınacaktır.

Sanal Kartlar kampanya kapsamındadır. Business kartlar, banka kartları ve PayPal ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyanın gerçerli olmadığı kategoriler; "Ziynet ve Külçe Altın", "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için)'dir.

Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Yorumları göster