Philips 40PFL3008K 40" 100Hz Uydu Alıcılı UsbMovie FULL HD LED TV 1108 TL



Philips 40PFL3008K 40" 100Hz Uydu Alıcılı UsbMovie FULL HD LED TV

TV duraklatma ve USB kayıt—programlarınızı duraklatın ve kaydedin
Bir mola vermek ve TV izlemeye daha sonra devam etmek mi istiyorsunuz? Duraklatma işlevi reklamların bitmesini bekleme (veya reklam izleme!) zorunluluğunu tamamen ortadan kaldırır. Canlı dijital TV'yi kaydetmek ve rahat bir ortamda izlemek mi istiyorsunuz? Sevdiğiniz programları bulmak ve kaydetme çizelgesini kolayca düzenlemek için Elektronik Program Rehberi'ni kullanın. Yayını daha sonra izlemek üzere zahmetsizce kaydetmek için TV'nize bir USB sabit disk bağlamanız yeterli.
TV duraklatma ve USB kayıtPC girişi
PC Girişi televizyonunuzu bir PC monitörü olarak kullanmanızı sağlar
TV'nizi monitör olarak kullanın. HDMI-DVI kablosu/dönüştürücüyle TV'nizi bilgisayarınıza bağladığınız anda, TV'nizi monitör olarak kullanmaya başlayın.
Full HD LED TV—harika LED görüntüler ve inanılmaz kontrast
Görüntü kalitesi önemlidir. Olağan HDTV'ler kaliteli görüntüler sunsa da en iyisini beklersiniz. Canlı ayrıntılara eşlik eden yüksek parlaklık, inanılmaz kontrast, keskin hareket çözünürlüğü, gerçekçi renkler, doğal görüntüler ve düşük güç tüketimini hayal edin. Artık uzağa bakmanıza gerek yok. Full HD LED standart HDTV'lerden fazla ayrıntı sunar ve daha ayrıntılı görüntüler, sizin için daha yoğun bir izleme deneyimi anlamına gelir.
Full HD LED TV100 Hz PMR
Üstün hareket netliği için 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR)
Philips olarak, hareketlerin doğru, akıcı ve doğal görüntülenmesi için, hareketli görüntü keskinliği ölçüm standardımız olan PMR'ı geliştirdik. Perfect Motion Rate, benzersiz video işleme hızı, saniyedeki kare sayısı ve her bir karenin yenilenme hızının yanı sıra mükemmel kısma olanakları ve arkadan aydınlatma özelliğinin birleşmesinin sonucunda ortaya çıkar. Daha yüksek PMR sayısı, daha yüksek kontrast ve daha iyi hareket netliğine katkıda bulunarak, üstün görüntü kalitesi elde etmenizi sağlar.
Görüntü kalitesini geliştirmek için Digital Crystal Clear
Kaynak ne olursa olsun, olağanüstü net görüntülerin tadını çıkarın. Görüntü yeniliklerinden oluşan bu paket, optimum kontrast, renk ve netlik seviyelerini elde etmek için görüntü kalitesini dijital olarak ayarlar ve optimize eder.
Digital Crystal Clearİki HDMI girişi
Dahili bağlantı için iki HDMI girişi
Cihazlarınızdaki görüntü ve sesi TV'nize tek bir kabloyla taşıyarak kablo karmaşasından kurtulun. Sıkıştırılmamış sinyaller kullanan HDMI, kaynağın ekrana en yüksek kaliteyle aktarılmasına olanak sağlar.
Multimedya oynatımı için USB
USB hafıza kartı, dijital kamera, mp3 player veya diğer multimedya cihazlarınızı TV'nizin yan tarafında bulunan USB portuna bağlayarak fotoğraflar, videolar ve müziğin keyfini kullanımı kolay ekran içeriği tarayıcıyla çıkarın.
USB (fotoğraflar, müzik, video)Clear Sound TV
Clear Sound ile her sesi duyun
Bu yenilikçi ses teknolojisi, ister konuşma ister şarkı olsun, sarf edilen her sözcüğün anlaşılma düzeyini önemli ölçüde artırır. Bu teknoloji sayesinde her şeyi duyabilir ve izlediğiniz programdan en büyük keyfi alırsınız.

2 YIL PHILIPS TÜRKİYE GARANTİLİ
SIFIR - KARGO ÜCRETSİZ
KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ (NAKİT ÖDEME)

Yorumları göster