Samsung WB100 16,2 MP 3.0''LCD 26X Optik Dijital Fotoğraf Makinesi ( Sandisk 4 gb Class 4 Micro SD + Adaptör Hafıza Kartı Hediye ) 349 TL


Samsung WB100 16,2 MP 3.0''LCD 26X Optik Dijital Fotoğraf Makinesi ( Sandisk 4 gb Class 4 Micro SD + Adaptör Hafıza Kartı Hediye )

Görüş açınızı çok daha öteye taşıyın ve netleştirin

26x Optik Zum, Dual IS (OIS+DIS)
26x Optik Yakınlaştırma yakın detayları çok daha yakına getirin. Parkın öbür tarafında olsalar bile en yakın arkadaşlarınızın mükemmel yakın çekimlerini alın. 26x Optik Yakınlaştırma, yakın detayları çok daha yakına getirir ve istediğiniz çekimi yapmanıza olanak tanır. Ama sabit de olması gerekir. İşte burası Dual IS’nin (OIS+DIS) devreye girdiği yerdir. Çekimi yaptığınız anda resim sabitlenir. Yani elleriniz ne kadar titrerse titresin, fotoğraflarınız titremeyecektir.

Tamamen yeni bir bakış kazanın

22,3 mm ultra geniş açılı lens
İster uçsuz bucaksız yeşil bir alanın resmini ister yayılıp giden bir şehrin görüntüsünü ya da isterseniz ikisini birden çekiyor olun, sahne ne olursa olsun lensiniz size çok daha fazlasını sunacaktır. Hassas kesim 22,3 mm ultra geniş açılı lenslerle, görüş açısının tüm yatay alanını anında kareye alırsınız. Artık, önemli anların ve manzaraların tam ölçekli anılarını yakalayabilirsiniz. Çekimi kareye almak için artık geri gitmenize gerek yok.

Profesyonel olmanın en basit yolu

Akıllı Otomatik (Fotoğraf / Film)
Akıp giden anları profesyonel tarzda sonuçlarla mükemmel anılara dönüştürür. Akıllı Otomatik (fotoğraf ve film), en iyi çekimi yapmak için kompozisyondaki temel elemanları analiz eder ve ardından fotoğraf ve film modlarını ayarlar. Ayrıca hayat asla durmadığından, fotoğraf makinesinin nesne izleme özelliği sabit duramayacak nesneleri yakalar.
Teknik Özellikler
Görüntü Algılayıcı

    CCD Görüntü Sensörü
    Yakl. 16,2 Megapiksel
    Yakl. 16,4 Megapiksel

Görüntü Sabitleme

    Dual IS (Optik + Dijital Görüntü Sabitleme)

Odaklama

    TTL Otomatik Odaklama
    Normal: 80 cm ~ Sonsuz (Geniş), 350 cm ~ sonsuz (Tele)
    Makro: 10 cm ~ 80 cm (Geniş), 200 cm ~ 350 cm (Tele)
    Otomatik Makro: 10 cm ~ sonsuz (Geniş), 200 cm ~ sonsuz (Tele)
    Süper Makro: 1 cm ~ 10 cm (yalnızca z09)

Poz

    Program AE
    Çoklu, Nokta, Merkez ağırlıklı, Yüz Tanıma AE

2 YIL SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ
SIFIR - KARGO ÜCRETSİZ

KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ

Yorumları göster