Samsung UE-40F6100 40" 200Hz UsbMovie 3D FULL HD LED TV 1359 TL

Samsung UE-40F6100 40" 200Hz UsbMovie 3D FULL HD LED TV

Samsung Uygulamalar, videolar, Skype, web tarama Özellikleri
Samsung’un güncellenmiş Smart Hub ve üç büyük yeni hizmeti ile sosyal ve kişiselleştirilmiş ev eğlencesinin yer aldığı yeni bir dünyayı Samsung UE-40F6100 keşfedin. Family Story, özel fotoğrafları, mesajları ve olayları sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan verir. Bu arada,çocuklar da Kids özelliği ile eğlenebilirler ve eğitim alırlar. Ayrıca Fitness özelliğini kullanarak spor idmanınızı yapabilir ve yönetebilirsiniz. Büyük bir içeriğe erişim ve aynı zamanda Samsung App, web tarama, Skype ve daha fazlasının seçilmesi, en büyük aile ev eğlencesi deneyimini oluşturur.
Samsung UE-40F6100 Full Hd Led Tv
Daha öncekinden daha ileri bir seviyede ev eğlencesi gerçekliğinin tadını Samsung UE-40F6100 Tv de çıkarın. Standart HD televizyonların iki katı kadar yüksek çözünürlük sayesinde Samsung Smart televizyonunuz, sizi ekranın ötesinde tüm dünyaya daldıran, nefes kesici bir izleme deneyimi sunmaktadır. Full HD görüntülerin zengin ve canlı dokusunu gördüğünüzde, favori televizyon programlarınız ve filmleriniz bir daha asla aynı olmayacak. Full HD çözünürlüklü bir deneyimle gerçekliği keşfedin.
Maksimum Çekicilik için Samsung Smart Tv
Samsung’un One Design’i TV izleme deneyimini en üst düzeye taşımakla birlikte, evinizin içini zenginleştirir. One Design, kusursuz bir televizyon izleme deneyimindeki tüm engelleri kaldırmak için Led Tv çerçevesi ile panelini şık bir biçimde birleştirir.
2 YIL SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ
SIFIR - KARGO ÜCRETSİZ
KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ

Yorumları göster