Samsung Galaxy GC100 16 MP 4,8" LCD 21x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi ( Wi-Fi + 3G ) ( Şarj Kiti Hediye ) 1214 TL

Samsung GALAXY Kamera

• Kusursuz Bağlantı (3G ve Wi-Fi) • Android TM 4,1 Jelly Bean • 1,4 GHz Dört Çekirdek işlemci

Hazır olun, çünkü fotoğrafçılık artık aynı olmayacak. Samsung GALAXY Camera, size Android Jelly Bean’in güçlü zekasıyla profesyonel dijital fotoğrafçılığın büyüsünü sunmaktadır. Çarpıcı fotoğraf çıktıları ve olağanüstü zengin profesyonel çekim modları, düzenleme özellikleri ve çeşitli uygulamalarıyla şimdiye kadar olan en akıllı kameradır. Profesyonellik hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.

PaylaşınDaima bağlantı halinde
Kusursuz Bağlantı (3G ve Wi-Fi)

Her yerde bağlı kalın Dizüstünüzü evde bırakın ve bagaj alanından tasarruf edin. GALAXY Camera dünyadaki ilk 3G bağlantılı kameradır. Doğrudan Galaxy Camera’ya takacağınız SIM kart ile internete bağlanabilir ve internet üzerinden yükleme yapabilir, paylaşabilir ve hatta favori sosyal ağ hesabınıza çektiğiniz fotoğraf veya videoları gönderebilirsiniz. Böylelikle bir dahaki sefere seyahate çıktığınıda, geride kalan arkadaşlarınızla anılarınızı hemen paylaşmak istediğinizde GALAXY Camera ihtiyacınız olan tek şeydir.

Otomatik YüklemeBulut’a otomatik olarak fotoğraflarınızı yedekleyin

GALAXY Cameranın, Otomatik Karşıya Yükleme özelliği otomatik olarak değerli aile fotoğraflarınızı anında Bulut’a kaydeder. Ona nereye kaydetmek istediğinizi söyleyin ve fotoğrafı çekin. GALAXY Camera ve Bulut fotoğrafı oradan alacaktır.
*Bu özellik daha sonraki bir tarihte mevcut olacaktır.

Çekim PaylaşımıÇekin ve gerçek zamanlı olarak paylaşın

Herkes kendi kamerasını getirdiği için durmadan süren sıkıcı grup fotoğraflarını hatırlıyor musunuz? Pekala, Çekim Paylaşımı (Share Shot) ile çektiğiniz anda fotoğraflarınızı artık paylaşabileceğinizden bunu unutabilirsiniz. Bir mesafe içerisindeki diğer 5 Wi-Fi Direct uyumlu cihazla fotoğrafları paylaşmanıza izin vermektedir.
ÇekinŞimdi herkes bir profesyonel gibi fotoğraf çekebilir

Smart Pro ModuBir profesyonel gibi çekim yapmanın en kolay yolu

Profesyonellerin büyük kameralarını ve müthiş fotoğraf çekimleri hakkında konuşmalarını kıskanmayı bırakın. Kırmızı stop lambalarıyla dolu işlek bir kavşakta gece mükemmel ışık izleri gibi. Veya Hareket Dondurma (Action Freeze) ile yüksek hızlı bir sahneyi hemen yakalamak gibi. Smart Pro Moduna hızlı bir dokunuşla çeşitli özel modları ayarlayabilirsiniz. Sadece birini seçin ve mükemmel kalitede çekimlerin keyfini yaşayın.

21x Süper YakınlaştırmaDaha uzaktaki görüntüleri daha net yakalayın!

GALAXY Camera’nın 21x Süper Yakınlaştırma özelliği, yakın çekimlerde yaşadığınız aynı kristal temizliğinde görüntü netliğini daha uzaktaki objelerde de yakalamanıza olanak tanır.

Ağır Çekim Video

Daha sonradan ağır çekim oynatmak yerine Ağır Çekim Video ile ilk anda bu şekilde kaydedin. En değerli anılarınızı insanı hayrete düşüren saniyede 120 kare ve 768 x 512 çözünürlükle yakalar ve anılarınızı daha farklı, kristal temizliğinde video olarak yavaş şekilde oynatır.
Keyfine varınBir kameradan hiç bu kadar çok keyif almamışsınızdır
4,8" HD Super Clear Dokunmatik Ekran

Hemen büyük ekranda fotoğraflarınızın keyfine varın!

Artık fotoğraflarınızı uygun şekilde incelemek ve düzenlemek için bilgisayarınızın karşısına geçmenize gerek yok. GALAXY Camera’nın 4,8" HD Super Clear Dokunmatik Ekranı, kameranın görüntüsünün ultra keskin inç başına 308 pikselle ve mükemmel renklerin tam görüntüsüyle gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Ve yeni White Magic Teknolojisi ile pil tüketimini düşünmeden parlaklığı iki katına çıkartabilirsiniz. Ve HD filmlerinizi niçin 16:9 altın oranında görüntüleyemeyesiniz? Mükemmel.
Pratik, Çekici ve Kullanışlı Tasarım

GALAXY Camera’nın pratik, kullanışlı ve çekici tasarımı, kameranın ergonomisinin zarif kıvrımları tüm kamera kontrollerini olması gerektiği yere, parmak uçlarınıza yerleştirdiğinden daha da iyi fotoğraflar çekmenize yardım eder. Doğadan ilham alınmış tasarım global olarak alkışlanan Samsung GALAXY Serisiyle aynı mirası paylaşmaktadır.

Ses KontrolüUtanmayın. Fotoğraf Makinanıza konuşun

GALAXY Camera müthiş fotoğraflar çekmekten daha fazlasını yapar. Ayrıca çok çok iyi dinler. Galaxy Kamera komutlarınızı yerine getirebilir. Bu yüzden utanmayın, yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapmasını, zamanlayıcıyı ayarlamasını ve hazır olduğunuzda fotoğraf çekmesini söyleyin. Ve galeride olduğunuzda döndürmesini, silmesini ve hatta fotoğraflarınızı paylaşmasını söyleyin. Evet, gerçekten bu kadar akıllı. (Bazı özellikler konuşulan dillere ve ülkelere göre farklılık gösterebilir)
DüzenleyinSihirle düzenleyin ve organize edin
Akıllı İçerik Yöneticisi (SCM)

Fotoğraflarınızı düzenleme ve organize etmenin en akıllı yolu

Oluşturduğunuz tüm bu müthiş içeriği yönetme zahmetinden kim kurtulmak istemez? GALAXY Camera'nın Akıllı İçerik Yöneticisi, klasörler oluşturarak, yüzleri etiketleyerek ve daha fazlasını yaparak bunu sizin için gerçekleştirir. Bir zaman çizelgesinden benzersiz bir dergi görünümüne kadar çeşitli şekillerde fotoğraflarınızı görüntülemenin keyfine varabilirsiniz. Bu ayrıca hareket halindeyken kolaylıkla profesyonel şekilde düzenleme yapmanıza izin veren güçlü düzenleme özelliklerinin muhteşem bir setini barındıran Fotoğraf Sihirbazını içermektedir.
En iyi yüz

Hemen fotoğrafın mükemmel anına geri gidin?

Kaçırdınız mı? En İyi Yüz özelliği sayesinde artık kötü çıkan fotoğraflara son. Yüzleri mükemmel anlardakiyle değiştirmek için fotoğraf çektikten sonra zamanda geri gitmek için bunu kullanın. Bu özelliği gözleri açmak, bir gülümseme yerleştirmek veya mükemmel ifadeyi bulmak için kullanın. Yıldırım hızında ortaya çıkan fotoğraflar ve yüz tanımanın birleşmesi sayesinde farklı görünen yüze basit bir şekilde dokunup ve mevcut fotoğraftan önce alınmış ifadeyle değiştirmek için tekrar dokunabilirsiniz. Bu gerçekten bir sihir.

2 YIL SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ
SIFIR - KARGO ÜCRETSİZ

KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ

Yorumları göster