iPhone 5 16GB Black 1969 TL

iPhone 5
Daha genis bir ekranli, daha hizli bir islemciye sahip, ultrafast wireless teknolojisi kullanan, 8MP iSight kamerasi bulunan ve çok ince ve hafif olan bir iPhone 5 mümkün gorünmüyor. Ancak bu gerçek. iPhone 5, en ince ve en hafif iPhone. Simdiye dek Çikanin en iyisi.


Muhtesem 4" Retina Ekran
iPhone 5 4" Retina ekrani herseyi daha iyi ve daha canli görmenizi sagiiyor. Daha büyük bir ekran, daha canli renkler, essiz bir deneyim yasatiyor size.


8MP Kamera
iPhone 5 8MP iSight kameraya sahip, ve bugüne kadar çikan iPhone serisi içerisinde en iyi kaliteye sahip telefon olma özelligini tasiyor. Bu muhtesem kamera ayni zamanda panaroma resim çekiyor, az isik altinda bile profesyonel fotograflar çikarabiliyor.


Çok daha güçlü islemci, A6 Chip

Tamamiyla yeniden iPhone 5 için tasarlanmis A6 islemci, iPhone 5 deneyiminizi essizlestirecek. CPU ve grafik performanslari iPhone 4S e göre iki kat daha iyi, ve buna ragmen iPhone 5 size muhtesem bir batarya ömrü sunuyor.
Diger Teknik Özellikler
iPhone 5 sadece 7.6 mm kalinliginda, ve su ana kadar çikmis en ince, en hizli, ve en hafif iPhone olma özelligini tasimaktadir. iPhone 5, bir önceki seri olan iPhone 4S modeline göre yüzde 20 daha hafif, ve yüzde 18 daha incedir.
iPhone 5 içerisinde en son Apple teknolojisi ile üretilmis "Apple EarPod" ile birlikte geliyor. Apple'in yeni üretimi olan bu son teknoloji kulakliklar sayesinde, müzik dinlemek en büyük hobiniz olacak.

SIFIR
2 YIL RESMİ İTHALAT FİRMA GARANTİLİ

Detaylı bilgi

Yorumları göster