Panasonic TX-L60ET5E 60" 300Hz WiFi DLNA UsbMovie SMART 3D LED TV + 4 Gözlük Hediyeli 4299 TL


Panasonic TX-L60ET5E 60" 300Hz WiFi DLNA UsbMovie SMART 3D LED TV + 4 Gözlük Hediyeli

TXL60ET5 üç kat daha hızlı çevrimiçi bağlantı uygulamalar ve hizmetler arasında kadar hızlı geçiş sağlayan bir dört çekirdekli işlemciye sahip dünyanın ilk Smart LED TV'si olacak. Daha canlı ve daha zengin renkler daha yüksek kontrast ve her zamankinden daha parlak bir resim kalitesi ile seleflerini hayli geride bırakacağı kuşkusuz.

Genel tasarım Samsung'un yeni LED seçeneklerinde oldukça radikal. 75" ile 40" arasındaki boyutlarda mevcut olmakla birikte incecik çerçevesi bir inçin (1 inç=2.54cm)  dörtte birinden az bir kalınlığa sahip. Hilal biçimindeki estetik ayağı sadece bir stand değil aynı zamanda bir zarafet abidesi gibi tablo kadar gerçek ekranı seyir keyfinizde dikkatinizi dağıtmadan olağanüstü bir sunum serg


En heyecan verici bir başka haber ise; Samsung S-Recommendation özelliği tüm Panasonic 2013 TV'ler ile yüklü geliyor olması. Bu özelliğin ses tanıma yazılımı olduğu açıklandı. TV için etkili Siri olarak kullanılacak olan bu özellik aynı zamanda: soru olarak sorduğunuzda sizin izleme alışkanlıklarınıza favori program ve kanallara dayanarak alakalı programlar ve kanallar öneren cevaplarla karşılık verecek.

TV'yi başlattığınızda göreceğiniz ilk şey tamamen yeni SmartHub yazılımına entegre edilen S-Recommendation. Kolayca çevrimiçi TV öğeler arasında geçişe izin veren beş panel saklanan fotoğraf müzik ve video uygulamalar ve sosyal medya (Skype destekler ve sosyal ağlardan videolar için gidişli bir paneli de mevcut) halinde organize ediyor.

SIFIR - KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ
KARGO ÜCRETSİZ
2 YIL RESMİ DİSTRÜBİTÖR GARANTİLİ

Yorumları göster