Maurers Keçiboynuzlu Kilo Aldırıcı 8.90 TL

İndirdik
Kampanya Takip
Maurers Keçiboynuzlu Kilo Aldırıcı 8.90 TL
Jul 7th 2012, 03:12



Maurers Kilo Aldırıcı Toz Karışım

Maurers kilo aldırıcı karışım ile gün içerisinde ihtiyacınız olan vitamin ve mineralleri sağlıklı bir şekilde bünyenize almanızı sağlar ve size istediğiniz kiloya ve bedene rahat bir şekilde ulaşmanızı sağlamaya yardımcı olur.

 

Kilo almak istiyorum diyenlere %100 Bitkisel Gıda takviyesi 

Aşırı zayıflıktan sıkıldım, biraz kilo almak istiyorum, çok zayıfım, balık etli olmak istiyorum diyenlere bitkisel gıda takviyesi MAURERS KEÇİBOYNUZLU BİTKİSEL KARIŞIM.

  • İştahsızlık probleminiz mi var?
  • Çok yiyorsunuz ama kilo alamıyor musunuz?
  • Spor yaparak kilo alamadınız mı?
  • Denemediğiniz yöntem kalmadı mı?

O zaman, Maurers Keçiboynuzlu Bitkisel karışımı deneyin, memnun kalacaksınız.. Maurers Keçiboynuzlu Bitkisel karışımı, kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren iştahınızın açılmasına yardımcı olacak, Maurers Keçiboynuzlu Bitkisel karışımı bunu nasıl başarıyor? İçeriğinde bulunan tamamen doğal ve bitkisel maddeler sayesinde, hem sağlıklı bir şekilde hem de birçok farklı soruna da yararlı olacak şekilde kilo almanıza yardımcı olacaktır.

Maurers Keçiboynuzu Karışım Etkisi:

Maurers Keçiboynuzlu Bitkisel Toz Karışım gıda takviyesi doğal içeriği ile sağlıklı bir şekilde kilo almanızı sağlar. Bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.

Maurers Kilo Aldırıcı Toz Karışım Kullanımı:

Maurers kilo almaya destek bitkisel karışımı ne kadar süreyle kullanılır?.

1 kutuda 200 gr toz halinde ürün bulunmaktadır., 1 kişi için 1 kutu yaklaşık 20 gün kullanılabilir. 1 ay boyunca düzenli kullanılmalıdır.

  • Dilediğiniz kiloya ulaşıncaya kadar kullanıma uygundur.
  • Maurers keçiboynuzlu bitkisel karışımı nasıl kullanmalıyız?

Maurers kilo almaya yardımcı gıda takviyesini; 1 tatlı kaşığı Maurers, 2 tatlı kaşığı süzme bal, pekmez veya süt ile karıştırılarak, ya da direkt olarak günde 3 tatlı kaşığı sadece maurers kullanılması tavsiye edilir.

Maurers Keçiboynuzlu Kilo Aldırıcı Karışım İçeriği:

Keçi Boynuzu Ekstresi: Kalsiyum bakımından çok zengindir (sütün 3 katı) . İçindeki E vitamini sayesinde; öksürüğe, gribe, kemik erimesine ve kansızlığa iyi gelir. Yüksek mineral ve vitamin içeriği ile de diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır. Yüksek doğal şekerler , zengin mineraller (özellikle çinko) ve vitaminler (A , B , B2, B3, D) içeriği dolayısıyla doğal güç ve besin kaynağıdır. Yüksek sodyum ve potasyum içeriği sayesinde tansiyon, karaciğer ve akciğer üzerine çok yararlı etkileri bulunmaktadır. Kanın zehirli maddelerini temizler.

Keçi boynuzu vücuttaki yağ hücrelerinin zamanla ve dengeli olarak genişlemesini sağlar. Vücuttaki yağ oranınızı dengeleyerek kilo aldırır. Aşırı zayıflıkla meydana gelen kötü görüntüyü ortadan kaldırır.

Kakao Uyarıcı etkisi ile yorgunluğu giderir ve vücuda dinçlik verir. Kalbi kuvvetlendirir. İştah açıcıdır. Hazmı kolaylaştırır ve idrar söktürür.

Isırgan Tohumu Yaprak veya kök idrar söktürücü, kan temizleyici, kan yapıcı,kan sulandırıcı etki gösterir.Tohumu iştah açmada faydalıdır.Anne sütünü çoğaltır, boğaz ağrılarına iyi gelir.

Hindistan cevizi Bilindiği gibi Hindistan Cevizi çok besleyici, güçlendirici ve şişmanlatıcı bir besindir. Yüksek oranda fakat kolayca sindirilebilen yağ içerir. Vücut bu yağdan diğer yağlara nazaran daha kolay yararlanır. Bu yağ hem fiziksel hemde kimyasal özelliği bakımından tereyağına çok benzer. Hindistan Cevizi bütün amino asitleri içeren yüksek kalitede protein içeriğine sahiptir. Potasyum, sodyum, magnezyum, ve sülfür açısından da zengin bir besindir. Kurutulmuş hindistan cevizinin enerji değerleri oldukça yüksektir. Her 100 gram Hindistan Cevizi 662 kalori içerir. Tek bir hindistan cevizinin suyu vücudun günlük beslenmesi için gerekli olan C vitaminini yeterli bir oranda karşılar. Ayrıca, B grubu vitaminlerinide içerir. (Niasin, pantotenik asit, biotin, riboflavin, folik asit, tiamin, pyridoxin).

Çörek Otu Çörek otu 2000 seneden daha uzun bir zamandır Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinde doğal bir destek olarak kullanılmaktadır. 1959 yılında ed-Dahahnî ve arkadaşları çörek otu yağından Nigellone bileşimi elde etmişlerdi. Çörek otu çekirdekleri içeriği %40 oranda sabit yağ, %1,4 oranında uçucu yağlar, %15 oranında aminoasitler, protein, kalsiyum, demir, sodyum ve potasyumdan meydana gelmiştir. İçeriğindeki en önemli diğer bileşimler ise thymoquinone, dithymoquinone, thymohydroquinone ve thymol'dur. Çörek otunun bağışıklık sistemi üzerindeki etkisi 1986 yılında ABD'de Dr. El-Kadı ve ekibinin araştırmaları sonucu ortaya çıktı. Bu araştırmayı dünyanın çeşitli bölgelerinde bu bitki ile ilgili farklı araştırmalar izledi. Dr. El-Kadı çörek otunun bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi olduğunu tespit etti: Yardımcı T-hücreleri ortalama %72 oranında, doğal savaşçı hücrelerin başarı oranı ise %74 oranında artmıştır. Bazı modern çalışmalar da Dr. El-Kadı'nın araştırma sonuçlarını desteklemektedir

Polen Sağlıklı kilo almak için gereken herşey polende mevcuttur. İçerisindeki madenler, aminoasitler ve çeşitli vitaminlerle vücudunuzu besler. Protein ve yağ yapımında öncüdür. Zayıflık sonucu oluşan halsizlik ve yorgunluğu ortadan kaldırıcı özelliği vardır. Yine zayıflığın yol açtığı kansızlığı da tedavi edicidir.Aynı zamanda bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir.

Mahlep İdris ağacının meyvelerinin iç kısmının öğütülmüş haline denir. Yabani mersin kiraz ağacının nohut büyüklüğündeki meyvesidir. Meyveleri siyah ve ekşidir. Çeşitli hamur işlerinde ve sütlü tatlılarda tat ve koku vermek için kullanılır. Genel anlamda tüm vucut için faydası vardır.

Tarçın Zengin kalsiyum, magnesyum, lif ve demir kaynağıdır. Tarçın ferahlık verir ve iştah açar. Vücut direncini arttırır. Soğuk algınlığı ve nezleye karşı yararlıdır. Kan Şekerini dengeleyen Tarçın, şeker hastaları için çok faydalıdır.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığının G34-8065 numaralı sicil kaydı ile Türk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster