Lacinia Magic Box Saç Bakım Seti (4'lü Set)

Lacinia Magic Box Saç Bakım Seti (4'lü Set)



Hem Sağlıklı bir Saç hem de Pürüzsüz ve Güzel bir Cilt Artık hayal değil!
Lacinia Magical Set, Lacinia'nın 4 ürününü bir araya getirerek saçlarınız için olabilecek en iyi karışımı hazırladı.
4 Ürün Bir Arada!
  • Saç dökülmesini tamamen önler.
  • Yeni saç çıkmasında etkilidir.
  • Her saç tipine uygundur.
  • PH değeri 5.5.
Lacinia Şampuan Lacinia Şampuan; birbirini tamamlayan benzersiz içeriğiyle, sağlıksız ve dökülen saçları besleyerek onarır. Doğal formülü ile saçların kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olmasına yardımcı olur. Saç dökülmelerinin giderilmesi ve önlenmesine yönelik saç sağlığı için etkili Bitki Özü ve Bitki Yağları içeriğiyle, saçlarında dökülme, seyrelme ve zayflama sorunu yaşayan ve saç sağlığına önem veren, kadın erkek her yaş grubuna ve her saç tipinin kullanabileceği bitkisel şampuandır.
Lacinia Saç Bakım Losyonu Düzenli kullanıldığında ölmemiş hücrelerde yeni saç oluşumunu destekler. Yeşil çay aktif bileşeni; saç köklerini tahrip eden ve saçın dökülmesine neden olan Dehidrotestosteron''un (DHT) oluşumunu engellemeye yardımcı olur. EGCG; hücreleri yeniler, hücrelerin ölmesine engellemeye yardımcı olur. Bu sayede yeni saç oluşumunu sağlar.
Lacinia Saç Toniği Erkek ve kadınlar ve her saç rengine sahip yetişkin kişiler kullanabilir. Her sabah kuru saça uygulayınız. Gün içinde birden fazla kullanabilir. İstediğiniz etkiyi görebilmek için düzenli olarak 15 ile 30 gün uygulanmalıdır. ve saç iki günde bir defa yıkanabilir. her uygulamadan sonra eller yıkanmalıdır. Saç renginiz istediğiniz renge geldiğinde kullanmayı bırakabilirsiniz. Lacinia Saç Maskesi Kuru, boyalı ve zarar görmüş saçlar için bakım maskesi. Keratin yardımı ile kuru, boyalı, permalı ve işlem görmüş saçların bakımını yapmaya ve korumaya yardımcı olur. Bu maskeyi saçınıza bir kere uyguladıktan sonra bile etkisini görebilirsiniz. Saçlarınız parlaklık kazanır, kolay taranır ve ipeksi yumuşaklığa kavuşur. Kırık saç uçlarının onarılmasına yardımcı olur.
Paket İçeriği:
  • Lacinia Şampuan 237 ML
  • Lacinia Losyon 237 ML
  • Lacinia Saç Bakım Maskesi 118 ML
  • Lacinia Grey Away Tonik 118 ML
Lacinia'nın içeriğinin etkinliği ve araştırmalar ile ilgili raporlar Amerikan Dermatoloji Enstitüsünün, ABD'de Concept Laboratuarlarında 2002 yılında yapılan genel kurulunda açıklanmıştır.

Yorumları göster