YOK BÖYLE BİR SAAT! Rengarenk T-Box Slap-On- Watch'lar 34,99 TL yerine % 57 indirimler SADECE 14,99 TL ( 1 ay geçerlidir...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya Takip
YOK BÖYLE BİR SAAT! Rengarenk T-Box Slap-On- Watch'lar 34,99 TL yerine % 57 indirimler SADECE 14,99 TL ( 1 ay geçerlidir...
Apr 28th 2012, 18:47

YOK BÖYLE BİR SAAT!
SLAP-ON-WATCH'LAR% 57 indirimle....

 
T-Box; saati koluna takarken sıkılanlar, standart görünümlü saatlerden bıkanlar, hatta kolu yerine boynuna takmak isteyenler için çok eğlenceli saat modelleri hazırladı.

T-Box'ın Slap-on-watch'leri ile saati kolunuza takmakla uğraşmayacaksınız! Yok benim kolda saatle işim olmaz, boynumda taşıyacağım derseniz   T-Box'da onun da çaresi var; Siliceous Watch'lar!

Saat dediğin kayışlı olur diyenlerdenseniz şayet, o zaman da S Watch'lar sizleri bekliyor! Üstelik o kadar çok renk ve model seçeneği var ki, hem bütün arkadaşlarınıza hem kendinize birer tane alabilirsiniz!

Analog veya dijital özelliklere sahip saatlerde ne renk ararsanız var! Mor, yeşil, pembe, sarı, beyaz, saymakla bitmez! Bu saatler, farklı kadran özelliklerine de sahip.

T-Box saatler,  zamanı kaçırmak istemeyen arkadaşlarınız için de hem güzel, hem eğlenceli bir hediye olmaya da adaylar!

Ne demişler; T-box hayatındaysa, eğlence yanı başında!

 


Fırsat 1 adet ürün için geçerlidir. 

Siparişinizi verirken ürün tercihinizi,Renk ve Model (Klipsli veya Slap-On ) olarak adres penceresine not olarak belirtiniz...

Slap-On Renk Seçenekleri; ( Stok durumuna göre Dijital veya Analog gönderilir)
Füme
Kırmızı
 

Klipsi Renk Seçenekleri

Siyah (Sınırlı Adet)
Mor
Yeşil
Pembe
Mavi

Fırsattan yararlanmak için;   Ürün Siparişleriniz için profilim kısmında yer alan Adreslerim sekmesinden en az bir adres tanımlaması yapmanız gerekmektedir. Birden fazla adres kullanmanız durumunda her bir adresi ayrı ayrı tanımlayınız. Siparişinizi tamamladıktan sonra açılan kuponlarım sayfasında, ürününüzün gönderilmesini istediğiniz adresi belirtiniz. Adres seçme ekranından sonra açılan not penceresine, Sipariş ve teslimat ile ilgili varsa notlarınızı (Eğer ürününüzü kendiniz dışında biri teslim alacak ise, teslim alacak kişinin ismi – Ürün rengi v.b.) yazınız. Ürünü Kargodan teslim alırken mutlaka açarak kontrol edip TESLİM alınız. Faturanız Ürün ile birlikte gönderilecektir.   Sipariş verildikten itibaren ürününüz en geç 7 gün içinde kargoya verilecektir. Ürünün teslimatı kargoya verildikten sonra kargo şirketinin hızına ve teslimat adresine göre 2-7 gün arasında sürmektedir.  

Kargo Ücreti Tüm Türkiye için 4,5 TL dir. Birden fazla ürün alımlarınızda, gönderim tek kargo olarak yapılacak olup  kargo ücreti, paketin büyüklüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

-- Delivered by Feed43 service


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster