Yorgunluğunuzu Atın, Vücudunuzu Dinlendirin! Yoğun Temponun Vermiş Olduğu Yorgunluğa Karşı Bu Fırsatı Kaçırmayın! Beyazı...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya Takip
Yorgunluğunuzu Atın, Vücudunuzu Dinlendirin! Yoğun Temponun Vermiş Olduğu Yorgunluğa Karşı Bu Fırsatı Kaçırmayın! Beyazı...
Mar 7th 2012, 08:16

Yorgunluğunuzdan kurtulup, hafifleyin.. Uzman ekibi ve hizmet kalitesi üstünlüğü ile Söğüt Otel sizleri bekliyor.

Masajın Genel Etkileri

Masaj sırasında öncelikle kan dolaşımı artar ki bu durum pek çok rahatsızlığın kendiliğinden düzelmesi için bile yeterli olabilmektedir. Artan kan dolaşımı ile organ ve dokulara taşınan kan artmakta ve dolayısıyla taşınan oksijende artış göstermektedir. Bilindiği üzere oksijen tüm organizmanın ihtiyaç duyduğu bir besin kaynağı gibidir. Organ ve dokulara taşınan oksijen o bölgelerde biyokimyasal olayların daha iyi olması ve bu reaksiyonlar sonrası vücut için zararlı olan asidik maddelerin daha az miktarda üretilmesini sağlamaktadır.

Diğer bir olay ellerle yapılan bası sırasında lenf dolaşımının düzenlenmesidir ki; bu da dokularda biriken bazı zararlı maddelerin atılmasını kolaylaştırmak için gereklidir. Cilt ve cilt altında biriken ödem ve toksik maddeler böylece birikim yerinden uzaklaştırılmaktadır. Masaj adeta bir detoks vazifesi görmektedir.

Masajın bir diğer etkisi, uygulama sırasında bilinçli masörlerin, kişinin bile hissedemeyeceği oranda belli bölgelere yaptığı bası sayesinde vücutta belirli hormonların salınmasıdır ki, bu da bilinen veya bilinmeyen pek çok rahatsızlığın sağaltımını beraberine getirir. Akupunkturun tedavi prensiplerine benzer etki ile salınan bu hormonlar hedef organda düzenleyici etki göstererek oluşmuş bazı rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olmaktadır.

 

Fırsatta Neler Var ?

  • Hamam
  • Sauna
  • Jakuzi
  • Şok duş
  • Masaj

Fırsat 1 kişiliktir.

Fırsat hergün 13:00 - 00:00 arası geçerlidir.

Masaj 45 dk, Jakuizi 10 dk sürmektedir.

Rezervasyon gerekmektedir.

Fırsat 2 ay geçerlidir.

Fırsattan istediğiniz kadar satın alabilir, dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.

-- Delivered by Feed43 service


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster