Mersin’in Geleneksel Lezzetleri Kapınıza Geliyor! Mersin Tantuni’den, Tantuni + 2 İçli Köfte + Ayran ve Sınırsız Çay top...

Promoskop
Kampanya
Mersin'in Geleneksel Lezzetleri Kapınıza Geliyor! Mersin Tantuni'den, Tantuni + 2 İçli Köfte + Ayran ve Sınırsız Çay top...
Feb 28th 2012, 12:22

Geleneksel lezzetler kapınıza geliyor!

 

Tantuni Mersin iline özgü bir yemek olup tamamen dana but (biftek) etinden yapılmaktadır.

 

Usta ellerden çıkan bu farklı lezzet, özel bir sac üzerinde kendine has bir yöntemle hazırlanıyor.

 

Etin önce sinirleri ve yağları tamamen ayıklanır daha sonra bıçakla elde küçük parçalar halinde doğranır. Bu parçalar özel tantuni tavasında kendi özel yağıyla kavrulur. Somun veya lavaş ekmeği içinde isteğe bağlı olmak üzere soğan, maydonoz, domates, acı yanında limon biber turşusu mevsime göre roka ve turp ile servis edilir.

 

Bir de işin ustasını siparişinizi verdikten sonra izliyorsanız eğer, tüm bu enfes malzemeler sıcacık lavaş ekmeklerin arasına konulduğunda artık gözlerinizdeki bayram, bu kez midenizde başlayacaktır elbette.

Bu özel menüyü dilerseniz Mersin Tantuni'nin Sahrayıcedid'deki restaurantında yiyebileceğiniz gibi, paket servis noktaları dahilinde ise evinize ya da işyerinize de sipariş edebilirsiniz. Mersin Tantuni, Anadolu Yakası'nın pek çok noktasına paket servisi yapıyor.

1999 yılından beri hizmet veren ve İstanbul'un ilk tantunicisi olan Mersin Tantuni'de kullanılan tüm malzemeler Gıda Üretim Sertifikalı ve TSE belgeli.

Tantuni'nin ustasından sunduğu bu fırsatı kaçırmayın, üzülmeyin ..  

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster