Bağdat Caddesi Bio Güzellik' ten Yeni Nesil Gıda Duyarlılık Testi (Gıda İntolerans Testi) ve İki Kontrol Seansı 400 TL Y...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Bağdat Caddesi Bio Güzellik' ten Yeni Nesil Gıda Duyarlılık Testi (Gıda İntolerans Testi) ve İki Kontrol Seansı 400 TL Y...
Feb 1st 2012, 02:08

Bağdat Caddesi Bio Güzellik' ten Yeni Nesil Gıda Duyarlılık Testi (Gıda İntolerans Testi) ve İki Kontrol Seansı 400 TL Yerine 89 TL! (Aura ve Çakra Analizi ile 119 TL)!

1) Yeni Nesil Gıda Duyarlılık Testi ve 2 Kontrol Seansı 400 TL Yerine 89 TL!
2)Yeni Nesil Gıda Duyarlılık Testi, 2 Kontrol Seansı ve Aura-Çakra Analizi 700 TL Yerine 119 TL!

Kilo veremiyor musunuz? ya da kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebini bilmiyor musunuz?  Bunun sebebi vücudumuzun bazı gıdalarla barışık olmamasıdır. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren,uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve en önemlisi kurtulabilirsiniz! 

2007 yılında faaliyete geçen Bio Güzellik, profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, ihtiyacınız olan tüm güzellik ve bakım hizmetlerini hassas, özenli ve güvenilir bir şekilde sunuyor.

Her koşulda ve konuda en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Bio Güzellik'in şık ve hijyenik atmosferi, güler yüzlü ve deneyimli ekibi, son teknoloji ürünü ekipmanları ve uzmanları ile güvenle hizmet alabilirsiniz.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster