Reishi Krem Onarıcı ve Hücre Yenileyici Cilt Bakım Kremi

Rei-Shi (Ganoderma Lucidum) mantarının içinde bulunan sacchachitin adı verilen Beta-1,3 glukan yaralanmalarda yeni doku oluşumunu hızlandırdığı gibi kolajen sentezlenmesini artırır.

Rei-Shi krem,içerdiği % 60 reishi extresi doğal vitaminler ve bitkisel yağların sayesinde çok çabuk emilerek,cildi yağlandırmadan doğal bir görünüm,pürüzsüz bir yapı kazandırır.

Rahatlatıcı ve nemlendirici etkisinin yanında cildi gün boyu dış etkenlerden koruyarak yıpranmasını önler.Kullandıkça cilt yüzeyindeki eski hücrelerin yeni hücrelerle yer değişmesini ve kırışlıklarınızın sürekli kullanımla azalmasını sağlar. Göz çevresinde bulunan halka, torba ve çizgilerin azaltılmasına destek olur.

Sedef, sulu sedef,egzamada belirgin şekilde destekleyici özelliğe sahiptir.Rei-Shi Krem düzenli kullanımda akne oluşumunu azaltır,lekelerin ve kırmızılıkların giderilmesine yardımcı olur.

Doku zedelenmelerinde morlukların kısa sürede giderilmesini sağlayarak cildin hızla iyileşmesine yardımcı olur.Rei-Shi krem güneş lekelerinin ve yaşlılıkla ortaya çıkan lekelerin kaybolmasına yardımcı olur.
Paket İçeriği:

  • 1 Adet Reishi Krem Onarıcı ve Hücre Yenileyici Cilt Bakım Kremi

Yorumları göster