Rahatlığa Giden Yolda İlk Durak! Bağdat Caddesi Pilates Caddebostan'da Bayanlara Özel Klasik İsveç Masajı veya Hawaii Ma...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Rahatlığa Giden Yolda İlk Durak! Bağdat Caddesi Pilates Caddebostan'da Bayanlara Özel Klasik İsveç Masajı veya Hawaii Ma...
Jan 31st 2012, 01:39

Rahatlığa Giden Yolda İlk Durak! Bağdat Caddesi Pilates Caddebostan'da Bayanlara Özel Klasik İsveç Masajı veya Hawaii Masajlarından Seçeceğiniz Biri Şimdi 100 TL Yerine 29 TL

İsveç Masajı

Kas gerilimi düşünce konsantrasyon güçlenir. Böylece masaj yaptıran kişi günün yorgunluğundan kurtulur. Stres azalır ve kişi kendini zinde ve dinlenmiş hisseder.

İsveç masajı genellikle masaj yağı ile yapılır ancak isteğe bağlı olarak bazı durumlarda kayganlaştırıcı malzeme kullanmadan da klasik masaj uygulamak mümkündür.

İsveç masajı için çevre faktörler de çok önemlidir. Ortam sessiz ve sade olmalıdır. Masaj yaptıranın dikkatini dağıtacak her madde masajın kalitesini düşürür.

Masajın kökeni İsveç balıkçılarından gelmektedir. Uzun süre ağ çekmekten yorulan ve sertleşen kas dokusunu yumuşatmak için özel kremlerle uygulanmış ve günümüze kadar bu özelliğini korumuştur.

Hawai Masajı

Özellikle Hawai'de uygulanan farklı ve törensel bir masaj türüdür. Orijinalinde deniz kıyısında havlu ve çarşaf kullanılmaksızın masaj yatağı üzerinde çıplak vücuda uygulanan, vücudun daha çok kol ve dirsek bölgesi ile yapılan ritmik ve akışkan bir masaj türüdür. Su bazlı yağlar kullanılarak yapılır. Masaj sırasında kötü elektriği atmak için dua edilir ve belirli ritüelleri vardır.Eğlenceli ve çok değişik bir uygulamadır.


-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster