Manço Balık Evi'nde karışık balık kebabı (kılçıksız - 4 çeşit balık) + salata + fırınlanmış tahin helvası + çaydan oluşa...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Manço Balık Evi'nde karışık balık kebabı (kılçıksız - 4 çeşit balık) + salata + fırınlanmış tahin helvası + çaydan oluşa...
Jan 30th 2012, 01:16

Balık kiloyla, ziyafet tonla...

Taptaze balıkların, lezzetli salataların ve tadı damağınızda kalacak helvaların keyfine varacağınız muhteşem bir lezzet yolculuğu için Manço Balık Evi sizi samimi bir balık sofrasına davet ediyor!


Manço Balık Evi'nde karışık balık kebabı (kılçıksız - 4 çeşit balık) + salata + fırınlanmış tahin helvası + çaydan oluşan menü: 2 kişilik (1 kg. balık kebabı ile) 70 TL yerine 35 TL; 4 kişilik (2 kg. balık kebabı ile) 140 TL yerine 65 TL!




Huzurlu bir atmosferde yemeğinizi yiyebileceğiniz, zengin lezzetleri ile seçkin bir balık sofrasının keyfini süreceğiniz Manço Balık Evi, sizlere lezzet ve neşe içinde, seçkin bir mekanda keyif dolu bir öğün sunuyor.




Manço Balık Evi


Başkentin nezih mekanlarından biri olan Manço Balık Evi, konuklarının müdavimi olduğu bir yer. Seçkin hizmet anlayışı, güler yüzlü çalışanları, kusursuz servisiyle sizin de beğeninizi kazanacak bir lezzet durağı.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster