İsminize Özel İmzalı Fransa'ya Osmanlı Tokadı 8.50 TL(Tüm Türkiye Kargo Dahil!) Kitapadresi.com'dan Herkes Okusun Diye!

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
İsminize Özel İmzalı Fransa'ya Osmanlı Tokadı 8.50 TL(Tüm Türkiye Kargo Dahil!) Kitapadresi.com'dan Herkes Okusun Diye!
Jan 24th 2012, 22:05



Kanunî, 1526 Ocak'ında Fransa Kralı Fransuva'nın Annesinin yardım isteğine gönderdiği fermanında kendi haşmetini belirtip, imparatorluğunun vilayetlerini sayarken Fransa'yı sıradan bir vilayet, kralını da hiç ünvan zikretmeden sıradan bir hükümdar olarak nitelendiriyordu:
"Ben ki Sultanlar Sultanı, Hakanlar Hakanı, Hükümdarlara taç veren, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rumeli'nin ve Anadolu'nun ve Azerbaycan'ın ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke ve Medine'nin ve Kudüs'ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen'in ve nice memleketlerin Sultanı ve Padişahı Sultan Beyazıd Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman'ım. Sen ki Fransa viyaletinin Kralı Fransuva'sın.
Peki o süreçten, bugünlere nasıl gelindi? Bugünlerde yaşanan ve Fransız Parlementosu'nun almaya hazırlandığı kararlarla ilgili olayları doğru anlamak için geçmişi doğru analiz etmek gerekiyor.
Günümüzün önemli Tarihçi Akademisyenlerinden Doç. Dr. Erhan Afyoncu'nun kaleme aldığı bu önemli ve güncel kitabı alın, aldırın, arkadaşlarınıza hediye edin.. 
Çünkü geçmişini bilmeyen geleceği tasarlayamaz..
Nasıl Satın Alabilirsiniz?
- Kitabınızı dilediğiniz sayıda satın alabilir, hediye edebilirsiniz.- Satın aldıktan sonra eğer sistemde kayıtlı olan adresinizden farklı bir adrese göndermemizi isterseniz isminiz, eposta adresiniz, kupon kodunuz ve göndermemizi istediğiniz adresi musterihizmetleri@saklisehir.com'a gönderiniz.- Kitabın kargo bedeli fiyata dahildir 


Barkod : 9786054052776Boyut : 14 x 21 cmSayfa Sayısı : 216Basım Yeri : İstanbulBasım Tarihi : 2011Kapak Türü : CiltsizKağıt Türü : 2. HamurDili : Türkçe



Erhan Afyoncu (d. 1967, Tokat), Türk tarihçi, akademisyen ve yazardır.
İlk ve ortaöğrenimini doğum yeri de olan Tokat'ta gördü. Liseyi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Eğitimi Bölümü'ne başladı. Mezun olduktan bir yıl sonra aynı bölümde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. 1997'de doktora yapan Afyoncu, 2000 yılında yardımcı doçentliğe, 2008 yılında ise doçentliğe yükseldi. 2001 yılında Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümüne geçiş yaptı.
2007 yılında 24 televizyonunda Geçmiş Zaman Olur Ki adlı haftalık bir tarih programına katılmaktaydı. Habertürk televizyonunda Murat Bardakçı ve Pelin Batu ile birlikte Tarihin Arka Odası adlı bir tarih programı yaptı. Ayrıca ilk sayısı 30 Mayıs 2010'da çıkan ancak 22 Mayıs 2011'de yayın hayatı son bulan 'Murat Bardakçı ile Haberturk Tarih' dergisinde de pazar günleri yazdı. Ayrıca derginin akademik koordinasyonu görevini üstlenmişti. 2011 yılında Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk sezonunda tarih danışmanılığını yapan Afyoncu, dizinin ikinci sezonunda tarih danışmanlığını bıraktı.Halen Bugün gazetesinde Çarşamba ve Pazar günleri köşe yazıları yazmaktadır.
Eserleri 
Das Osmanische Reich: Unverhüllt, Yeditepe Yayınevi.Kıbrıs Meselesi, Tarih Ve Tabiat Vakfı Yayınları (TATAV) - Ali Ahmetbeyoğlu, Erhan Afyoncu.Ermeni Meselesi Üzerine Araştırmalar, Tarih Ve Tabiat Vakfı Yayınları (TATAV) .Osmanlı'nın Hayaleti, Yeditepe Yayınevi.Ottoman Empire Unveiled, Yeditepe Yayınevi.Sorularla Osmanlı İmparatorluğu, Kırmızı Yayınları.Sorularla Osmanlı İmparatorluğu, 6 Cilt, Yeditepe Yayınevi.Osmanlı Tarihi Araştırma Rehberi, Yeditepe Yayınevi.Diaspora'da Ermeni Kimliği Paris ve Halep Örnekleri, Yeditepe Yayınları, Hüseyin Çakıllıkoyak; Editör: Erhan Afyoncu.Ermeni Meselesi Üzerine Araştırmalar, Tatav Yayınları.Fatih ve Fetih Albümü, Tatav Yayınları.Tanzimat Öncesi Osmanlı Tarihi Araştırma Rehberi, Yeditepe Yayınları.XVII. ve XVIII. yüzyıllarda Danişmendli Türkmenleri, Yeditepe Yayınları, Tufan Gündüz; Editör: Erhan Afyoncu.Özü'den Tuna'ya Kazaklar - 1, Yeditepe Yayınları, Yücel Öztürk; Editör: Erhan Afyoncu.Osmanlı İmparatorluğu'nda Askeri İsyanlar ve Darbeler, Erhan Afyoncu-Uğur Demir-Ahmet Önal, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2010 ISBN 6054052202.Truvanın İntikamı, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2009, ISBN 978-605-4052-11-0.Yavuz'un Küpesi , Yeditepe Yayınevi ,Erhan Afyoncu , 2010, ISBN 978-605-4052-35-6.Muhteşem Süleyman, Yeditepe Yayınevi, İstanbul 2011. ISBN: 9786054052554


-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster