Hayalinizdeki gelinliğe kavuşmak artık bu fırsatla çok kolay! Mine Style'de tüm gelinliklerde 1000TL değerindeki indirim...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Hayalinizdeki gelinliğe kavuşmak artık bu fırsatla çok kolay! Mine Style'de tüm gelinliklerde 1000TL değerindeki indirim...
Jan 29th 2012, 01:01

Özel gününüzde hayalinizdeki gelinlik!

Yeni bir hayata adım atmanın telaşı ve heyecanı var içinizde "o gün" adım adım yaklaşırken. Hayat boyu baş köşede yerini alacak karelerde, heyecan dolu saatlerde, yaşamınızın en önemli gününde bugünün fırsatıyla kusursuz görünün ve hayalinizdeki gelinliğe sahip olun!

Belki çocukluğunuzda başladınız sizi prenses gibi gösterecek bir gelinliğin hayallerini kurmaya, belki de evlenmeyi bile düşünmezken, bir de gelinlik arayışına düştünüz.

Her ne durumda olursanız olun, hayal ettiğinizden bile daha güzel görünecek, Mine Kuruoğlu imzası taşıyan tasarımlarla göz kamaştıracaksınız!

Ege'de gelinlik denince akla gelen ilk isimlerinden olan Mine Kuruoğlu 25 yılllık mesleki deneyimine Mine Style ve Mine Haute Couture firmalarını da ekleyerek İzmir ve İstanbul'un gelinlik ve abiyelerini konusunda sayılı isimlerinden biri oldu.

Tecrübesini gündemi takip eden modern tasarımlarıyla her geçen gün bir kez daha kanıtlayan Mine Kuruoğlu, başarılı gelinlik ve nişanlıklarla mutlu günlerin sevincini ikiye katlıyor.

Ayrıca feng shui uzmanı olan Mine Kuruoğlu, pozitif enerjisi ve farklı bakış açısı ile müşterilerine Alsancak'ta hizmet vermeyi sürdürüyor.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster