Haftanın Yorgunluğunu Aroma Terapi Masajıyla Atın! Şişli Eslader'de 40 Dakikalık Aroma Terapi Masajı ya da Selülit ve Sı...

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Haftanın Yorgunluğunu Aroma Terapi Masajıyla Atın! Şişli Eslader'de 40 Dakikalık Aroma Terapi Masajı ya da Selülit ve Sı...
Jan 30th 2012, 01:16

Yorgunluğunuzu, Negatif Enerjinizi Üzerinizden Atıp Rahatlamak İçin!

Bütün bir yıl oradan oraya koşturup durdunuz, haliyle vücudunuz da bu koşuşturma karşısında yorgun düştü. Peki şimdi kendinizi ödüllendirmenin zamanı değil mi? Baştan aşağıya yenilenecek ve rahatlamanın keyfini çıkartacaksınız. Yorucu bir günün ardından güzel bir masajla rahatlamanın keyfi nerede vardır? Şöyle boylu boyunca uzanıp eşsiz güzellikteki kokularıyla aromatik yağların rahatlatıcı etkisiyle vücudunuzu ve zihninizi rahatlatacak, Eslader'den yepyeni biri olarak çıkacaksınız!

Haftanın Yorgunluğunu Aroma Terapi Masajıyla Atın! Şişli Eslader'de 40 Dakikalık Aroma Terapi Masajı ya da Selülit ve Sıkılaştırma Masajı 140 TL Yerine 59 TL!

Üstelik masajın vücuda etkileri saymakla bitmez; yorgunluk, fiziksel yorgunluk, biokimyasal yorgunluk, uykusuzluk gibi birçok rahatsızlığa karşı iyileştirici etkileri vardır. Masaj sırasında öncelikle kan dolaşımı artar ki bu durum pek çok rahatsızlığın kendiliğinden düzelmesi için bile yeterli olabilmektedir. Ellerle yapılan bası sonucu lenf dolaşımı düzenlenmektedir. cilt ve cilt altında biriken ödem ve toksik maddeler böylece birikim yerinden uzaklaştırılmaktadır. Masaj adete detoks görevi görmektedir.

Selülit Masajı;

Cilt yüzeyindeki pürüzleri, portakal kabuğu görünüşünü azaltmaya yönelik bir yöntemdir. Özel bir teknik ile cildi sıkılaştırıcı, yağ çözücü özel bir karışım uygulanmaktadır.

Selülit tedavisinin en öenmli ayağı masajdır. Çünkü masaj kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ile dolmasını sağlar, deri altı kan dolaşımını aktive ederek dokunun canlanmasını sağlar, sonunda hücrelere bolca oksijen gider ve toksinlerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.

Ziyaret İçin: Eslader

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster