Dermojin Tütüne Hayır % 100 Bitkisel Sigara Bırakma Tozu

20 yıl boyunca günde 1 paket sigara içen birinin vücudunda yaklaşık 7 kg katran birikmektedir. Sigaranın zararlı etkilerini sıralamaya gerek yok! Bırakmak için harekete geçmenin tam zamanı, Dermojin Tütüne Hayır ile sigarayı hayatınızdan çıkarın!  
Günde 1 paket sigara içmek sigara içmeyen bir insana göre kansere yakalanma riskinizi 20 kat artırmakta ve yeni zamlarla aylık olarak ortalama 300-400 TL paranıza mal olmaktadır. Sigaranın sebep olduğu hastalıklara yakalanma riskini en aza indirmek için hemen, şimdi sigarayı bırakın!
Dermojin nikotinin verdiği hissi sağlayarak sigara isteğini azaltır ve sigaradan kurtulmanıza yardımcı olur. Bitkisel içeriği ile % 100 doğal ve güvenlidir. Nikotin isteğinin, ilk 7 gün içinde etkili bir şekilde azaldığı hissedilecektir.
Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın 23.07.2007 tarih ve G41-0174 sayılı izni ile Türk Gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir.
25 gr. büyüklüğündedir.
Ürün Kullanımı:

Her sigara içmek istediğinizde çay kaşığının 1/3 oranında Dermojin Sigara Bıraktırma Tozu'nu ağzınızda 15-20 saniye gezdirip yutun.
Ürün İçeriği:
Karanfil, Sarı Kantaron, Zencefil, Oğulotu, Hazanbel, Meyankökü, Zerdeçal, Nane, Biberiye, Civanperçemi, Anason, Rezene, Okaliptus, Adaçayı, Devedikeni, Defne, At Kestanesi, Kekik

Yorumları göster