Saçlarınıza Brezilya Dokunuşu! Taksim Arts Kuaförden 6 Ay Kalıcılığını koruyan Brezilya Fönü 350 TL Yerine Sadece 49 TL!

Fırsat Bu Fırsat
Kampanya
Saçlarınıza Brezilya Dokunuşu! Taksim Arts Kuaförden 6 Ay Kalıcılığını koruyan Brezilya Fönü 350 TL Yerine Sadece 49 TL!
Dec 26th 2011, 03:19

Saçlarınızın her zaman düz ve ışıltılı görmesini istiyorsanız ve durmaksızın fön çektirerek saçlarınıza zarar vermekten korkuyor ve yazı bakımlı bir biçimde geçirmek istiyorsanız bu fırsat tam size göre! Beyoğlu Arts kuaför'den 6 ay kalıcılığını koruyan brezilya fönü, 350 TL yerine sadece 49 TL!Sürekli fön çektirmek saçlarınızı yıpratır ve onlara zarar verir. Bir süre sonra fazlasıyla kırılmaya başlayan saçlarınız sağlığını ve parlaklığını kaybeder. Brezilya fönü metodu, bu derdinizi ortadan kaldırıyor, saçlarınızın her zaman dümdüz ve parlak görünmesini sağlıyor! Eğitimli ve profesyonel kadrosuyla en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Arts Kuaför, hizmet kalitesini Brezilya fönü uygulamasında da başarıyla gösteriyor. Arts Kuaför ile dümdüz, parlak ve bakımlı saçlara sahip olabileceğiniz ve dilediğiniz saç kesimini yaptırabileceğiniz;  kısacası kendinizi baştan yaratabileceğiniz bu fırsatı kaçırmayın!Brezilya Fönü Nedir?İlk kez Brezilya'da keşfedilen ve hızla tüm dünyaya yayılan Brezilya fönü, saçlarınızın tam 6 ay boyunca dümdüz, ışıltılı ve yumuşacık kalmasını sağlayan mucizevî bir yöntem. Keratin ve formaldehitle beslenen saçların çok yüksel bir ısıyla "ütülenmesi" yöntemine dayanan Brezilya fönü, saçlara uygulanan bakım nedeniyle saçınızı ısının etkisinden koruduğu gibi, uygulanan bakım ürünü sayesinde saç köklerinizi besleyerek saçlarınıza nem ve ışıltı kazandırıyor.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster