Polypad C7000 Android Tablet PC - Turkcell VINN Hediyeli


CORTEX A9 İŞLEMCİLİ  ve CAPACITIVE DOKUNMATİK EKRANLI TABLET POLYPAD C-7000 WEB, EMAIL, VIDEO, FOTOĞRAF, OYUNLAR, SOSYAL AĞLAR VE OKUMAYA YÖNELİK MÜKEMMEL BİR DENEYİM YAŞATMAK İÇİN TASARLANMIŞTIR.
EKRAN
Polypad C7000’in ekran ve dokunmatik kalitesi öne çıkan en önemli özelliğidir. Capacitive çoklu dokunmatik ekranı mükemmel dokunmatik kontrol için tasarlanmıştır. 
4:3 oranlı üstün parkalıklı 7” TFT ekranı her açıdan ve aydınlıkta dahi mükemmel görüntü sonucu elde edebilirsiniz.
Çoğu 7” tablet 16:9 oranlı (geniş ekran) ve 800*480 çözünürlüklüdür, Polypad C7000 800*600 çözünürlüğü ile diğer 7” tabletlere göre yaklaşık %20 görüntü alanına sahiptir.
İŞLEMCİ
A9 Cortex  serisinin en üst ve en yeni işlemcisidir. A8 ve diğer ARM işlemcilere göre daha iyi performans ve daha az enerji tüketimi sağlar. Polypad C7000 1 GHZ ARM A9 Cortex işlemcisi ile gerçek performans tutkunları için tasarlanmıştır.
3G BAĞLANTI
PolyPad C7000 ile 3G bağlantı kurabilir ve internet deneyimini istediğiniz yerde özgürce yaşayabilirsiniz. (Turkcell vınn modem ile)
3D
Mali 400 grafik işlemcisi ile bir çok tablette açılması imkansız olan 3D oyunları rahatlıkla oynanabilir. Üstelik oyunların tamamı cihazda gömül olan Android market ile bir dokunma ötenizde. HDMI çıkışı ile oyunları monitör ya da TV’de oynayabileceksiniz. 
ANDROID ve FLASH PLAYER
Daha üst versiyonlara yükseltilebilir Android 2.2.1  işletim sistemi ve 1GHZ işlemcisi ile Flash 11 ve üzeri  desteği ile web’de tamamen özgür olacaksınız. İnternet üzerindeki Flash tabanlı dizi ve filmleri kesintisiz izleme fırsatı bulacaksınız.

  • TEKNİK: PolyPad C7000 ARM CORTEX A9 çatısında  1GHZ işlemcisi, 512MB Ram, 32GB’ye kadar arttırılabilir 4 GB hafızası, 3200mah pil kapasitesi, HDMI ve USB çıkışları ile size maksimum donanım performasını sağlar.
  • INTERNET : PolyPad C7000 ile Wifi ve 3G sayesinde Flash 11 ve üzeri içerikli sitelerde dahil olmak üzere gerçek internet deneyimi tüm taşınabilirliği ile sizi bekler. Bluetooth ile diğer cihazlar ile veri paylaşımını kablosuz gerçekleştirebilirsiniz.
  • EMAIL : Size özel tüm email ve gmail hesaplarınızı kablosuz olarak yönetebilirsiniz.
  • FOTOĞRAF : PolyPad C-7000  dijital fotoğraf ve video albümünüz olarak kullanılabilir. Ön kamera ile fotograf çekebilirsiniz, video kaydedebilirsiniz.
  • VIDEO : 7’’ ekranı ile 1080p çözünürlüklü Full HD videolarınızı seyredebiirsiniz. HDMI çıkışı ile görüntüyü televziyonunuza aktarabilirsiniz.
  • MÜZİK : PolyPad C-7000 taşımaya elverişli boyutları ile sevdiğiniz sanatçılarınız tüm şarkıları hep yanınızda olabilir, her an dinleyebilirsiniz.
  • SOSYAL AĞLAR : PolyPad C-7000 sayesinde arkadaşlarınız ile iletişiminiz anlık olarak devam edecektir. Facebook, Twitter, MSN messenger,Skype türü uygulamaları en rahat biçimde kullanabileceksiniz.
  • OKUMA : PolyPad C-7000 ile kitaplarınızı, dergilerinizi ve gazetelerinizi okuyabilirsiniz.
  • UYGULAMALAR :  Android market ile sınırsız uygulama ve oyun indirmek bir dokunuş ötenizde olacak.
  • OFİS : PolyPad C-7000 ile (word, Excel, PDF) türü ofis dökümanlarınızı ek yazılımlar ile görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca Hesap makinesi, not alma, takvim, saat tipi özellikleri ile organize olabilirsiniz.
  • G-SENSOR : PolyPad C-7000’in  4 yönlü yerçekimi sensörü sayesinde tüm uygulamalardan maksimum görüntü rahatlğını sağlayabilirsiniz.
  • PİL : PolyPad C-7000 içerisinde size maksimum özgürlük sağlaması için 3200maH kapasitesinde pil bulunmaktadır, 80 saat standby süresi  ve 5 saata kadar video ve internet kullanılabilir.
  • USB : PolyPad C7000 USB bağlantısı sayesinde çok çeşitli harici bağlantılara imkan sağlar.

Yorumları göster