Kaçırmayız: Manikür ve Pedikür İçin İhtiyacınız Olan Tüm Parçaları Bir Arada Bulacağınız Ekoseli Şık Kılıfıyla 8 Parçalık Paslanmaz ...

Kaçırmayız
Kampanya
Manikür ve Pedikür İçin İhtiyacınız Olan Tüm Parçaları Bir Arada Bulacağınız Ekoseli Şık Kılıfıyla 8 Parçalık Paslanmaz ...
Dec 24th 2011, 02:58

El ve ayak bakımlarınızı bu set ile eksizsizce yapabileceksiniz.

Paslanmaz çelikten üretilmiş manikür setiniz sağlıklı ve hijyenik manikür sağlayacak.

Kusursuz görünen el ve ayaklara sahip olacaksınız.

Paslanmaz Çelik Manikür Seti

Artık kendi evinizde tamamen hijyenik koşullarda manikür ve pedikür yapabileceksiniz. 8 parça paslanmaz çelik manikür setiyle kusursuz manikür ve pedikür için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulacaksınız!

Her an bakımlı ve sağlıklı görünen el ve ayaklarınız için Kaçrımayız'dan kaçırılmayacak bir manikür, pedikür seti geliyor! Deri kılıf içerisindeki, paslanmaz çelikten üretilmiş pratik ve yepyeni aletlerle, sağlıklı ve hijyenik bakım yapabilmenin konforunu yaşayacaksınız.

Manikür ve pedikür için ihtiyacınız olan tüm parçaları bir arada bulacağınız şık kılıfıyla 8 parçalık çelik manikür set 45 TL yerine 12,5 TL!

Şık deri kılıfındaki bu manikür setiyle el ve ayak bakımlarınızı eksiksiz yapabilirsiniz! Manikür ve pedikür yaparken ihtiyacınız olan tüm parçalar bir arada, özel kutusunda! Bu profesyonel set sayesinde bakımlı ellere ve ayaklara sahip olmak çok kolay! Artık kişisel bakımlarınızı kendi evinizde yapabilirsiniz.

Paket İçeriği

* Pens * Et Makası * Tırnak Makası * Batık Tırnak Makası * Tırnak Törpüsü * Cımbız * Et İttirme Aparatı * Batık Tırnak Aparatı

 

Satın alımın ardından gelen kodunuz satın alım işlemini tamamladığınız anlamına gelmektedir. Başka bir işlem yapmanıza veya aramanıza gerek kalmamaktadır.

Ürün/Ürünleriniz satın alım sayfasında belirttiğiniz adrese kargolanacaktır.

 

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster