Diyet Yüzük


 
"İdeal kiloma ulaşabilecek miyim? Yaptığım diyet, çektiğim sıkıntıyadeğecek mi? Yeniden kilo alır mıyım?" dertlerine artık son. Bu minik yüzükler  sayesinde açlık etkisi hissetmeden çok daha rahat diyet yapabileceksiniz.
Diyet yüzük, esasen aslı Akupunktur ile aynı ilkeyi kullanır, bu Refleksoloji olarak bilinir.
Refloxology, ayak tabanlarından vücudun diğer bölgelerini uyarmasını sağlayan basınç (acupress) yöntemi ile sinir sistemine sinyaller gönderir. Beyin ona iletilen sinyaller doğrultusunda vücudunuzun düzenli çalışmasını sağlar. Diyet Yüzük, modern tıp ile geleneksel akupunktur tekniklerini birleştirmiş etkili bir yöntemdir.


Mucize Yüzük, eski Çin tıbbında 2. kalp olarak bilinen ayak başparmağı bölgesinde bulunan noktadan, beyni ve sinir sistemini 1.100 Gauss manyetik etkili minik mıknatısılarla uyarır. Ayak başparmağına yapılan bu baskı beynimizdeki açlık merkezine etki eder, yeme arzusunu bastırır ve tokluk hissi oluşturur. Böylece aç kalmadan kilo vermeniz kolaylaşır.

1. DİYET YÜZÜK Beyinde bulunan iştah merkezini etkileyerek kişinin iştahını düzenler ve kullanıcı çok az yemekle doyar.

2. DİYET YÜZÜK mide asit salgısını azalttığı için diyet sırasında kullanıcının mide kazıntısı ve mide yanması gibi sorunları olmaz.

3. DİYET YÜZÜK diyet sırasında halsizliği ve bitkinliği önler. Üstelik enerji verir. Diyet sırasında kullanıcı kendini daha dinç hisseder.

4. DİYET YÜZÜK Metabolizma hızını düzenler. Kullanıcı, kendi yaptığı diyetlerden daha kolay kilo vermeyi başarır.

5. DİYET YÜZÜK seratonin ve endorfin seviyeyi artırarak diyet sırasında kişiye huzur verir ve sedasyon sağlar. Böylece diyet yapan kişi yemek yeme zevkinin kısıtlamasından dolayı huzursuz ve sinirli olmaz.

6. DİYET YÜZÜK Ayak bölgesinde başparmak ortasında bulunan hipofiz bezi uyarılarak büyüme hormonu salgılanmasına neden olur.  Bunun vücuttaki yağ kitlesini kas kitlesine çeviren bir işlevi vardır.

7. DİYET YÜZÜK  metabolizma hızınız yükseltir. Bir saatlik kullanım 15 dk. Spor yapmaya eş değerde etki yapar. Vücut yağ indeksinin azalmasına yardımcı olur.

8. DİYET YÜZÜK Sigarayı bıraktıktan sonra oluşan kilo alımını engeller.

9. DİYET YÜZÜK Varislerin iyileşmesine yardımcı olur ve yeni varis oluşumunu engeller

10. DİYET YÜZÜK DETOX etkisiyle, toksinleri vücut dışına atar

METABOLİZMANIZI DÜZENLER
AÇLIK HİSSETTiRMEDEN DAHA ÇOK YAĞ YAKAR


İstenmeyen kilolardan kurtulmak için düşük kalorili diyetler yaparak, az ve sık yiyerek beslenmelisiniz. Diyet yaparken en yaygın endişe iştahı kontrol edemeyip yeniden başa dönmektir. Diyet Yüzük Manyetik akupunktur yüzükleri kullanarak iştahinizi çok rahat kontrol altına alırsınız ve  kilolarınızdan çok daha kolay ve mutlu olarak kurtulabilirsiniz.
Su içseniz size yarıyor mu? Yada Kilo Vermek İstiyorsunuz ancak bünyeniz buna engel mi? Sıkı bir diyete girdiğinizde, yemeğinizi çok fazla kısıtladığınız için vücudunuz kilo vermeye çalıştığınızı algılamıyor ve sizi aç olarak düşünüyor. Metabolizmanızı yavaşlatıyor ve kilo vermeniz zorlaşıyor. Diyet yüzük ile Doğal metabolizma hızınızı daha fazla çalıştırarak yağ yakımını kolaylaştırır. Az yeseniz bile kendinizi dinç ve enerjik hissedersiniz.


Diyet Yüzük ile uygulanan yöntemin bir diğer sonucu da vücudunuz rahatlatıcı endorfin üretimi sağlar ve serotonin düzeyini yükseltir. Bu da doğal olarak stresi azaltır, ve dolayısıyla daha az yemek yemeye teşvik ederek kişileri mutlu kılar.


Yan tesirli diyet hapları yok
Pahallı alet ve ilaçlara ihtiyacınız yok
Risk yok güvence var Memnun kalmazsanız 8 gün içinde paranızı iade edelim.

Yorumları göster