Aracınızı Sigara Dumanı Etkileri, Koku, Bakteri ve Virüslerden Arındırın! Altunizade Otomotiv’de Bilinen En Kuvvetli Dez...

Promoskop
Kampanya
Aracınızı Sigara Dumanı Etkileri, Koku, Bakteri ve Virüslerden Arındırın! Altunizade Otomotiv'de Bilinen En Kuvvetli Dez...
Dec 18th 2011, 05:42

Aracınıza Derinlemesine Temizlik! Otomobil içindeki bakteriler, mikroplar ve mikro organizmalar ile kötü kokular %99 oranında yok edilir.

 

Ozon temizliği bittiğinde sigara, alkol, boya, hayvan, kömür, medikal, yangın, halı, lağım, küf, yemek, yanık yemek, soğan, sarımsak, çöp, leş, yağ, et, tavuk ve balık vb. kokulardan arınmış olarak arabanızı teslim alacaksınız.

ARAÇLARDA OZON NEDEN KULLANILMALIDIR?

 

Araçların yüksek dozla ozonlanması, araç içinde sinmiş sigara dumanı kokusunu, çevre kirliliğinden dolayı aracınıza klima yoluyla sinmiş kötü kokuları, aracınızın su alması veya nemli ortama maruz kalması sonucunda oluşan küf kokusunu yok eder.

Koku giderimi konusunda geri dönüşümsüz ve etkili bir yöntemdir. Ayrıca araç içinin ozonla dezenfeksiyonu sonucunda tam bir steril ortam yaratılır ve kullanılmış araçlarda özellikle döşeme sisteminde bulunan bakteri ve sporları yok eder.

Ozon Nedir, Neden Tercih Edilir?

Üç oksijen (O3) atomundan oluşan bir kimyasal moleküldür.

Ozon kullanılarak yapılan dezenfeksiyon hem insan dostu hem de çevre dostu olduğu için tercih edilmektedir.

Ozon Ne İşe Yarar?

Ozon en güçlü dezenfektanlardan biridir. Otomobilinizdeki bakteri, virüs, mantar gibi canlı mikroorganizmalara yapışarak, onların hücre duvarlarını parçalar ve yok eder. Böylece aracınız içindeki bakteriler, mikroplar ve mikro organizmalar ile kötü kokulardan %99 oranında arındırılır. Ozonun dezenfekte gücü klordan 7 kat fazladır.

Avantajları Nelerdir?

Sadece hava, elektrik ve su tükettiği için, insan vücuduna zarar verebilecek zehirli artık bırakmaz ve zararlı madde üretmez. Uygulama yapılan alanı komple dezenfekte eder.

Ozonun Yok Ettiği Kokular • Sigara, Alkol • Boya, Hayvan, Kömür • Medikal, Yangın, Halı, Lağım, Küf • Yemek, Yanık Yemek, Soğan, Sarımsak • Çöp, Yağ, Et, Tavuk, Balık vb. kokularda etkilidir.

Altunizade Otomotiv Hakkında Sonax Altunizade müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma politikasıyla beraber güler yüzlü hizmetiyle müşteri odaklı çalışmayı en iyi şekilde yürütmektedir.

İnovasyonun gerekliliğinin farkında olarak hizmetlerini her geçen gün daha da ileriye taşımak için var gücüyle çalışmaktadır. Profesyonel ekibi ve güler yüzlü hizmetiyle en iyi hizmeti vermek için var gücüyle çalışmaktadır.

-- Delivered by Feed43 service

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.
If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Yorumları göster