Ortopedik Visco Yataklar, Farklı Boyutlardaki Seçenekleriyle 289 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Artık Uykularınızdan şikayet etmekten vazgeçeceksiniz. Sağlıklı ve kaliteli uykunuz Visco Yatak ile geliyor!
VİSCOCLİNİCS’in sizlere sunduğu bu fırsat ile artık güne ağrısız ve zinde uyanacaksınız!

Tam Ortopedik Visko yataklarımız vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır. Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, uyku esnasındaki istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek, kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur.
      
Fiyatlar:
90X190 cm Ortopedik Visco Yatak 1100 TL Yerine 289 TL!
140X190 cm Ortopedik Visco Yatak 1530 TL Yerine 389 TL!
150x200 cm Ortopedik Visco Yatak 1650 TL Yerine 439 TL!
160X200 cm Ortopedik Visco Yatak 1808 TL Yerine 459 TL!
180X200 cm Ortopedik Visco Yatak 2075 TL Yerine 529 TL!
                                          
VİSKO DENSİTE ORANI : 60
YATAK ÜSTÜ VİSKO KALINLIĞI : 6 CM
SÜNGER KALINLIĞI : 13 CM / 32 HR SÜNGER
KUMAŞ KAPLAMA KAPİTONE : 4 CM
TOPLAM 22-23 CM YÜKSEKLİK
AĞIRLIK : 20 KG

DÜNYA'DA UYKU SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN
YASTIK VE YATAKTA TEKNOLOJİNİN ULAŞTIĞI SON NOKTA
Visco "memory foam", 1960'lı yıllarda Amerikan Uzay Araştırma Dairesi ( NASA ) tarafından astronotların seyahatleri sırasında omurgaya binen yükü ve basıncı azaltmak için geliştirilmiştir. Yıllar sonra kullanılabilmesi için endüstri ortamına sunulmuştur.
VİSCOCLİNİCS™  Dünyada yatak ve yastık anlayışını değiştiren Visco malzemeyi tüm ürünlerinde kullanmaktadır.
Ürünlerimizin imalatında kullanılan Visco malzeme, açık hücreli ve akıllı bir malzemedir. Basınç azaltıcı ve hafıza özelliğine sahip olan Visco malzemeden oluşan yataklarımız, içeriğindeki hafıza hücreleri sayesinde, vücut ile temas ettiği anda ısı ve ağırlığa bağlı olarak hareket etmeye başlar ve bu hareket yatak vücudun şeklini alana kadar devam eder.
Vücuda tam uyum sağlayan, gördüğü boşlukları dolduran yataklarımız basıncı en aza indirerek kan dolaşımınızın düzenlenmesine, eklem ağrılarınızın giderilmesine ve omurganızın doğru bir çizgide kalmasına yardımcı olur. Aynı malzemeden üretilen yastıklarımız ise aynı sistem ile imal edilmektedir. Yastıklarımız kullanım esnasında boyun ve omuz kaslarını destekleyerek, olası ağrı sebeplerinin ortadan kalkmasına yardımcı olur.
Bu üstün özelliklerinden dolayı, Visco malzemeden üretilen yatak ve yastıklarımız hem yurtiçinde hem de yurt dışında sağlığına önem veren birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.
VİSCOCLİNİCS™  YATAKLARININ PÜF NOKTASI
Tüm yaylı yataklarda, yatak omurgaya değil de omurga yatağa uyum sağlamak zorunda kaldığından omurga zorlanır ve uyanıldığında bel ve sırt ağrıları ortaya çıkar.
VİSCOCLİNİCS™  yataklarda omurganın doğal eğriliği korunduğundan, daha kaliteli, daha derin  bir uyku uyumak, sabah dinlenmiş ve dinç bir şekilde uyanarak güne başlamak mümkündür.
VİSCOCLİNİCS™ yataklar  boyun kireçlenmesine, romatizma, dolaşım sorunları, bel fıtığı, boyun ve sırt ağrılarını azaltma özelliğine sahiptir.
VİSCOCLİNİCS™  yataklar terletmez.
Visco yatağı diğer yataklardan farklı kılan rahatlığı ve sağlığınıza verdiği önemdir. Visko yataklar artık günümüzde yerini almış olsada henüz gereken önem verilmemektedir. Bir çok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilen  Visco Yataklar vücudunuzun şeklini alarak, tüm iskelet yapınız ile uyum işine girer. Sizin bedeninizi yatağa değil yatağı sizin bedenizine uyumunu sağlar. Kullandığı teknoloji ile visco yataklar, diğer yataklara oran ile çok daha yüksek performans vermektedir. Sizin eşinizin ve çocuklarınızın sağlığı için visko yatak fırsatı VİSCOCLİNİCS’ten!

Yorumları göster