Epson çoklu kartuş alanı Avrupa’ya uçuruyor!

KAMPANYA KOŞULLARI :

Baskı teknolojileri uzmanı Epson, 1 Ekim’de başlayan yeni kampanyası ile çoklu mürekkep paketi alan kullanıcılarına Avrupa’nın farklı yerleri için gidiş gönüş uçak bileti kazandırıyor.

Görüntüleme ve baskı teknolojileri uzmanı Epson, 1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile çoklu mürekkep paketi (3 kartuşlu ve 4 kartuşlu paketler) alan kullanıcılarına Avrupa’nın en çok ziyaret edilen şehirlerine gidiş-dönüş uçak bileti kazandırıyor. Uçak bileti hakkını kazanmak için bir adet Epson çoklu paket satın almak yeterli.

Uçuşların Ankara, Antalya, Dalaman, İstanbul ve İzmir havaalanlarından gerçekleştirileceği kampanya çerçevesinde, Avrupa’nın Amsterdam, Brüksel, Kopenhag, Hamburg, Londra, Münih, Oslo, Paris, Viyana ve Zürih şehirlerine gidiş-dönüş uçak bileti ücretini Epson ödüyor. (havaalanı vergisi, ekstra bagaj vb. yan ücretler hariç.)

29 Şubat 2013’e kadar geçerli uçuş!

www.epson.com.tr/ucakbiletim web sitesindeki başvuru formunu doldurup, tercih ettikleri seyahat noktalarını ve tarih opsiyonlarını girerek uçak bileti almaya hak kazanan kullanıcılar, kampanya 31 Aralık 2011’de bitecek olsa da rezervasyonunu yaptırdıkları uçak biletlerini, 29 Şubat 2013 tarihine kadar kullanabilecekler.

Başvuru formuyla birlikte adlarına düzenlenmiş ürün faturasını ve kartuş üzerinde yer alan barkodu web sitesinde belirtilen adrese gönderen kullanıcılarla, 14 gün içerisinde e-posta veya müşteri temsilcisi aracılığıyla bağlantıya geçilerek tüm rezervasyon işlemleri tamamlanacak.

Kampanya katılım koşulları ve başvuru formunun yanı sıra kampanya detayları hakkında bilgi almak için www.epson.com.tr/ucakbiletim adresini lütfen ziyaret ediniz.

Yorumları göster